GOCA:”IMAM 39 GODINA RASTAVLJENA SAM I ZELIM UPOZNATI MLADJE MUSAKRCE”

Interesi
Ja sam vrlo svestrana osoba i to se vidi u svemu što radim u svakodnevnom životu. Volim pratiti modu. Uvijek nosim ono što mi dobro stoji i što mi stoji! Ali nikad neću obući ono što svaka druga osoba nosi. Modno se odijevati uvijek je dobro, ali samo redoviti treninzi i pažljiva njega tijela pomoći će da vaša figura bude stvarno vitka. Stoga kažem “da fitnessu” – definitivno! Idem u teretanu na trening, a također idem na plivanje i jednostavno se ne mogu zamisliti bez ikakve fizičke aktivnosti. Također, volim putovati. Može se reći da su putovanja moja strast. Volim otkrivati ​​nove zemlje i gradove, vidjeti ljepotu prirode, učiti drugu kulturu i upoznavati nove ljude. U slobodno vrijeme pohađam tečajeve psihologije i čitam puno knjiga.

Licni Opis
Ja sam ljubazna, nježna, uravnotežena i strastvena žena koja će vaš život učiniti vedrim i šarenim! Uvijek sam samopouzdan, vedar, optimističan, svrhovit i vrlo često nasmijan. Kažu mi da sam jako lijepa kad se smiješim, ali što vi mislite? Moj najveći cilj je izgraditi stabilnu i jaku vezu, stoga želim upoznati i svim srcem zavoljeti svog jedinog muškarca!

Tražim
Pored sebe vidim čovjeka kojem mogu dati svoju ljubav, brigu, nježnost i strast, i koji će me učiniti istinski sretnom. Jako mi je važno da moj muškarac zna smiriti situaciju i biti moj životni partner u svemu. Možda odgovaram ulozi žene koju tražite i mogli bismo biti sretni zajedno?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

One response to “GOCA:”IMAM 39 GODINA RASTAVLJENA SAM I ZELIM UPOZNATI MLADJE MUSAKRCE””

  1. Paglikha ng Binance Account Avatar

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *