GEJ AFERA POTRESA REPUBLIKU SRPSKU! Gorica Dodik tvrdi da je na snimku DRAŠKO STANIVUKOVIĆ!

Republiku Srpsku od petka potresa gej afera, a jedan od aktera s*s-snimaka, bar kako tvrdi Gorica Dodik, ćerka srpskog člana Predsedništva BIH Milorada Dodika, odbornika u skupštini Banjaluke, jeste i gradonačelnik glavnog grada Srpske – Draško Stanivuković.

Na skandaloznom snimku, koji se od petka deli preko Vajbera i drugih aplikacija za komunikaciju, jasno se vidi Ivan Begić, inače partijski drug Stanivukovića. Lik Begićevog partnera, kog Begić oralno zadovoljava, ne vidi se u video-snimku, ali Dodikova ćerka tvrdi da je reč o prvom čoveku Banjaluke.

– Ovom egoisti i sitnoj duši napišu tekst da objavi i da njega ograde od svega, a poenta jeste da je on tema ovoga snimka i da je on na snimku i da je evidentno da patetiše i sve stavlja na Ivanova leđa. Fuj, dokle ćeš da lažeš i da glumiš žrtvu u svemu – napisala je Gorica Dodik na Tviteru uz objavljeni citat Draška Stanivukovića gde on brani svog partijskog druga i takođe pokušava da se ogradi od skandala.

Povlači se

Inače, ubrzo po objavljivanju po*nografskog sadržaja, Ivan Begić se oglasio kazavši da ga već neko vreme ucenjuju snimkom, zbog čega mu je narušeno i pshičko zdravlje. On je podneo ostavku na odborničku funkciju, te najavio povlačenje iz politike zbog ovog skandala.

– Zbog istog snimka traženo mi je pola miliona KM, a zbog pritiska i pretnji koje trpim moje zdravstveno stanje se naglo pogoršalo – napisao je, između ostalog, Begić na Fejsbuku.

Taj snimak, osim kompromitujućih kadrova Begića, sadrži i deo kojim želi da se insinuira da je druga osoba sa snimka (kojoj se ne vidi lice) zapravo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. Tako se ukazuje na brojanicu koju nosi Stanivuković, ali i na mladež koji na istom mestu ima i Draško. Međutim, Begić to demantuje.

– Oštro demantujem da video ima veze sa mojim saradnicima niti bilo kim iz javnog života – naveo je Begić.

Podrška drugu 

Nakon skandala, takođe na Fejsbuku oglasio se i sam Stanivuković, koji je pružio podršku svom partijskom drugu.

– Nadam se da su danas bar malo srećni oni koji su pompezno najavljivali video koji ima za cilj da politički našteti meni, a nije važno kome će pojedinačno uništiti život – napisao je on i dodao:

– Današnji potez, kao i mnogi prethodni ove aktuelne vlasti svedoče suprotno. Kroz politiku te povežu sa kriminalom u kome nisi učestvovao, povežu sa narko-kartelima sa kojima nemaš veze i stave u videeu kojima nikad nisi bio. Međutim, tema ove objave nisam ja, nego moj prijatelj i saborac Ivan, koji će uprkos linču kome žele da ga izlože, uvek to ostati. On je jedan od najpožrtvovanijih ljudi koje sam upoznao u politici i čovek koji je dao veliki doprinos našoj borbi – napisao je Stanivuković.

Stanivuković je takođe dodao da se radi o zločinu prema jednom čoveku.

– On je iskren prijatelj i dobar čovek, koga je neko zbog njegove nemarnosti izložio linču, iako privatni život i lični izbor ne može ne može da obezvredi nečiju želju da menja truo sistem u kome živimo – naveo je, između ostalog, Stanivuković.

Posebno je interesantno što Stanivuković prvi put javno staje u odbranu nekog zbog se*ualne orijentacije, pošto je gradonačelnik Banjaluke ranije javno istupio kao deklarisani protivnik gej parade u svom gradu.

Banjalučki kazanova

Pre ove afere mlađani gradonačelnik važio je za lokalnog Kazanovu i srcelomca kog su poslednjih meseci povezivali sa pevačicom Tanjom Savić i Kijom Kockar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *