Duboka sam u svakom smislu te riječi: Jovana šokirala sve sa tim kakva je u krevetu! Na ovo pada kod muškarca i mašta o tome

Naravno da i danas govorimo o voditelji Jovani Jeremić koja je zadnjih nekoliko mjeseci zaista mnogo u medijima i o njjoj se govori. Sve je počelo onog trenutka od kako je ona dala otkaz na Hepi televiziji gdje je zaposlena bila 10 godina a onda se zaposlila u Pinku gdje vodi i jutarnji program. Jovana je neko ko je na sve načine radio na tome da privuče pažnju i da se o njoj govori!

Mediji u zadnje vrijeme govore o njoj i o njenom novom dečku jer su ih slikali kada su krenuli na odmor u Španiju pa se čini da je uljubavnim smislu voditeljica krenula dalje. Mi sada pričamo o njenom šokantnom gostovanju u emsiji “Sceniranje gdje je bez dlake na jeziku govorila šta voli i u krevetu kao i o tome kakav je to tip njenog muškarca i šta muškarci kod nje mogu da dobiju!

 

 

Ja sam iskrena i znam šta tražim. Ko bi došao u emisiju i rekao sve ovo. Niko. Ja s ene foliram i ne pada mi napamet ikada to da radim. Ako nije uspješan nek mi ne dolazi. ŠTA JA IMAM DA radim sa prosječnim muškarcima. Šta možemo nas dvoje da radimo , mi moramo da sarađujemo i da imamo ondos lud. Izvešćee me na večeru koju nije spreman da plati, Ja tu gubim sve. Ja ne mogu da spavam sa čovjekom koji ne može da plati!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *