Dok me je supruga tukla, djeca su gledala i vrištala- Tužna ispovjest Bosanskog pjevača! Jedva spasio živu glavu (FOTO)

U današnje vrijeme žene su dobile više podrške nisu više ispod jer je njihov zakon odavno na njihovoj strani pa za svaki fizički kontatk koji god se desi može ići krivična prijava bez obzira da li ste u braku ili pak niste!

Ali imali smo puno situacija kada su žen ponižavale muškarce na sve načine a to se najbolje moglo vidjeti u slučaju pjevača Al Dina. On je bio preko 11 godina u braku sa voditeljicom Arduanom Pribinjom a zadnjih godinu dana svogbraka odnosa je bio pred razvodom i više je bilo tu mučnih svađa koje bi završavale na kraju i nasiljem!

Kako je i Al Dino rekao sve se to odvijalo pred njihovom maloljetnom djecom a svađe su znale da eksaliraju kada je Arduana krenula da tuče Al Dina ali on naravno kao pravi muškarac nije pružao otpor!

Kako inače postoji jedna stara poslovica: “Onaj ko je kriv,inače napada…” Tako je to bilo u ovom slučaju jer je Al Dino sumnjao da ga ona dugo vara a ispostavilo se na kraju da je to i tačno. Njegova supruga Arduana je imala neku aferu sa Američkim kolegom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *