BORKA(37)”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE I PRIJATELJSTVO JAVITE MI SE”

LIK
Ja sam pričljiva i ljubazna djevojka koja nikad ne odustajem! Također sam iskren i pažljiv, uvijek sam spreman pomoći ako nekome zatreba. Ja sam kreativna osoba i imam mnogo prijatelja diljem svijeta pa znam kako je – komunicirati s osobom koja nije iz vaše zemlje. Napokon sam vrlo pozitivan i spreman sam to podijeliti s vama!Uvijek je teško opisati naše sebe, ali pokušat ću) Ja sam oblikovana brineta koja traži svoj par! Postigao sam visoke rezultate u životu, odrastao sam sina, imao sam bol u srcu nakon prekida prethodne veze, ali sada sam spreman stvoriti novu s pravim muškarcem! Više sam davatelj nego uzimam! Spreman sam se posvetiti jednoj osobi, vedar sam i s dubokim smislom za humor.

INTERESI
Kao i svaki kreativac, često crtam, fotografiram, stvaram umjetnost ili nešto slično, otvaram se za nove načine dokazivanja svojih vještina i san mi je baviti se umjetnošću sve više i više da konačno budem umjetnik ili dizajner. Također volim istraživati ​​psihologiju i gledati materijale za učenje o njoj. U slobodno vrijeme volim šetati i slušati glazbu, u ovakvim trenucima razmišljam o svojoj budućnosti i sanjam o sretnoj obitelji sa svojim muškarcem.Imam veliki izbor interesa! Prije svega, to je povezano s mojim poslom – marketinškim i ekonomskim! Također volim fitnes, kada sam slobodan ne osjećam se lijen kuhati kao majstor u najboljem restoranu. Također volim provoditi vrijeme na otvorenom s prijateljima ili sinom, ili se ljeti odmarati negdje na toplom mjestu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim vidjeti snažnog i pametnog čovjeka koji mi može pomoći da postignem svoj cilj, koji će me štititi i koji će mi pružiti ruku u teškim trenucima. I spremna sam učiniti isto i svom muškarcu. Na ovom svijetu toliko muškaraca i tko je rekao da moja sudbina živi u mojoj zemlji? Ne gledam razliku u godinama ili udaljenost, glavna stvar – samo budite sretni zajedno! Za mene je muška ljepota više iznutra nego izvana, ali naravno, želim pronaći snažnog muškarca, aktivnog, poštenog i samouvjerenog! Ne mogu prihvatiti laž na bilo koji način, bolje je prihvatiti golu istinu! Želim da moj muškarac bude moja stijena, a ja ću biti njegova vatra!
IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

3 responses to “BORKA(37)”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE I PRIJATELJSTVO JAVITE MI SE””

 1. Rale Avatar

  Opasna mala,🥴

 2. Milan Bajalica Avatar
  Milan Bajalica

  Cao Borka bas si slatka ja sam iz Crne Gore imam 35 god nadam i uvjeren da cemo stupiti u kontakt kao i dogovoriti se srdacan pozdrav i ugodan ostatak dana i veceri vam zelim od srca Milan Bajalca
  +38269303624

 3. Sremac Avatar
  Sremac

  Javi se Borka da te jebem kao drolju danima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *