Categories Uncategorized

BOJANA: Radim na kiosku i trazim nekoga ko ce me ceniti zbog onoga sto jesam

Zdravo, ja sam Bojana, imam 36 godina i radim na kiosku u mom malom mjestu. Mozda nije posao iz snova za svakoga, ali ja ga volim – upoznam razne ljude, svaki dan je drugačiji i nikad mi nije dosadno. Nisam neko ko voli fensi stvari, jednostavna sam zena koja uziva u sitnicama. Vec neko vrijeme sam sama, pa sam pomislila – zasto ne bih pokusala da upoznam nekog ko cijeni iskrenost i jednostavnost?

Zivot me naucio da nije sve u poslu i novcu, vec u tome kakav si kao osoba. Zato i trazim muskarca koji ne gleda povrsno na ljude, vec cijeni ono sto se krije ispod povrsine. Ako si neko ko voli duge setnje, iskrene razgovore i malo opusteniji nacin zivota, mozda smo ti i ja pravi spoj.

Volim da provodim slobodno vrijeme u prirodi, setam uz rijeku ili odmaram uz dobar film. Nisam neko ko trci za skupim stvarima ili glamuroznim zivotom. Trazim muskarca koji zna sta hoce, koji je zreo i spreman za ozbiljnu vezu. Ako si umoran od povrsnih veza i trazis nesto sto ima dublji smisao, mozda bi trebalo da se javis.

Dodaj me na profil ispod, pa da vidimo da li se slazemo i da li bismo mogli zajedno da gradimo nesto lijepo i trajno!

DODAJ ME NA → PROFIL

6 comments

Fulirko says:

Javi se

Lijep ti pozdrav Bojana
Vidio sam tvoj oglas i odlučio ti se javit.
Sviđa mi se to šta tražiš.
Ja ti isto to želim i volim jednostavne osobe. Ako želiš mi se javit bilo bi mi veoma drago. Lijepo te pozdravljam i nadam se tvom javljanju.

Ognjen says:

Zdravo ako te zanima iskren ozbiljan posten zaposlen covjek stvaran zivot porodica brak povjerenje ljubav dogovor javi se ako zelis pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like