SONJA: Rodjena sam u Njemackoj, imam 40 godina, nikada nisam bila udata

Pozdrav svima,

Ja sam Sonja, 40-godišnja žena rođena u Njemačkoj, ali srce mi kuca za Hrvatsku. Moja majka je Hrvatica, što mi je usadilo ljubav prema kulturi, jeziku i ljepotama te prekrasne zemlje. Iako sam rodjena u Njemačkoj, uvijek sam osjećala snažnu povezanost s Hrvatskom i njenim naslijeđem.

Kroz godine sam se posvetila svojoj strasti – konjima. Volim provoditi vrijeme u prirodi, osluškujući zvukove šuma dok jašem svog omiljenog konja. Za mene, konji su više od samo ljubimaca; oni su moji prijatelji, moja terapija i moj način da se povežem s prirodom.

Iako nikada nisam bila udata, ne osjećam se usamljeno jer imam svoju obitelj, prijatelje i svoje ljubimce konje. Ipak, nedostaje mi netko poseban s kim bih mogla podijeliti svoju strast prema konjima i tko bi razumio duboku povezanost koju osjećam prema njima.

Tražim partnera koji cijeni ljubav prema konjima i prirodu, tko će me podržati u mom hobiju i tko će dijeliti s mnom radosti i izazove života. Osobu s kojom ću moći istraživati Hrvatsku, jašući kroz polja i šume, stvarajući zajedno nezaboravne uspomene.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu sa ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i strast prema konjima mogu odvesti.

S ljubavlju, Sonja

 

2 responses to “SONJA: Rodjena sam u Njemackoj, imam 40 godina, nikada nisam bila udata”

  1. tlovertonet Avatar

    Very interesting info !Perfect just what I was searching for!

  2. Zarko Barovic Avatar

    Ljepotice preelijepa si kao lutka si srce 💐🌹😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *