ELENA: Radim kao konobarica, tražim partnera koji će mi uljepšati svakodnevnicu

Pozdrav svima,

Moje ime je Elena, i svakoga dana vas dočekujem s osmijehom na licu i ljubaznošću u srcu. Kao konobarica s 38 godina, posvećena sam pružanju najbolje usluge i stvaranju ugodne atmosfere za sve moje goste. Ali izvan radnog mjesta, tražim nešto više – tražim partnera koji će mi uljepšati svakodnevnicu.

Rad u ugostiteljstvu naučio me mnogo toga o ljudima i životu. Shvatila sam vrijednost pažnje i ljubaznosti, te cijenim male geste koje čine razliku u životima drugih. Moja posvećenost i brižnost prema drugima odražavaju se i u mom privatnom životu, gdje se trudim biti podrška svojim prijateljima i obitelji.

Sa svojih 38 godina, osjećam se kao da sam na prekretnici u svom životu. Spremna sam otvoriti novo poglavlje i podijeliti ga s osobom koja cijeni jednostavnost i iskrenost. Tražim nekoga tko će mi biti partner u smijehu i suzama, netko tko će mi biti oslonac i podrška u dobru i zlu.

Možda moj posao često zahtijeva brzu akciju i multitasking, ali izvan radnog vremena, volim usporiti tempo života. Uživam u šetnjama prirodom, čitanju dobre knjige ili jednostavno opuštanju uz omiljeni film ili seriju. Biti konobarica možda je moj posao, ali biti partner i prijatelj je moje pravo pozvanje.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu s ženom koja će ti pružiti ljubav i podršku, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas život može odvesti.

S ljubavlju, Elena

10 responses to “ELENA: Radim kao konobarica, tražim partnera koji će mi uljepšati svakodnevnicu”

  1. Joze Kobale Avatar

    Zdravo,ja sam Joze zivim u Njemackoj,volio bi te upoznat.
    Lpp

  2. Zdravko Obajdin Avatar
    Zdravko Obajdin

    Poz.nisi rekla odakle si,htio bi te upoznati,kako da se javim

  3. Bozidar Borovcak Avatar
    Bozidar Borovcak

    Pozdrav od Božidara, 098 131 6944 je broj, javi se porukom

  4. radicmilan1945@gmail.com Avatar

    pourquoi mens-tu quand ils sont pleins, c’est plein pendant une courte période seulement pour l’argent et pas pour autre chose

  5. Dalibor Novac Avatar

    Cao zvemsa Dalibor zivim i radim u Austrij razveden bez djece zivim sam ima 47 g zeliobih upozna zenu za ostatak zivota u dvoje daje visoka 187 jasam visok 195 da je iskrena kao i ja da zeli ljuba postovanje razgovor do 20 do 56g stariti da je ovde U Austri ili stranoj zemlji i da brak zeli brzi WCP +43 6677608700 da prica hrvatski ili Bosaski Srbijanski

  6. Marušići Luka Avatar
    Marušići Luka

    Bili došla u Dalmaciju

  7. Zoran Avatar
    Zoran

    Odakle si lepotice….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *