KRISTINA: Sokantna noc koja mi je promenila zivot

Radila sam kasnu noćnu smenu u klubu kao konobarica, umorna od monotonije i istih lica svake večeri. Ali te noći, sve se promenilo. Dok sam prolazila kroz gužvu, pogled mi je privukao poznati lik – moj muž.

Bio je zagrljen sa ženom koju nisam prepoznala, ali to nije bilo najšokantnije. Osetila sam kako mi se zgrči stomak dok sam gledala kako se ljube, ne mareći za prisustvo drugih. Bio je to trenutak koji me oborio s nogu, jedan od onih za koje nikada ne očekujete da će se dogoditi.

Nisam mogla da verujem svojim očima. Dok su mi se emocije komešale u stomaku, osetila sam bes koji je provalio kroz svaku ćeliju mog bića. Ali umesto da odmah reagujem, odlučila sam sačekati pravi trenutak.

Kada je došlo vreme za plaćanje, pružila sam im račun, a moj muž je izvadio novčanik. U tom trenutku, umesto novčanica, na tacni sam pronašla njegovu karticu sa brojem telefona. Moje srce je lupalo kao ludo dok sam gledala tu karticu, znajući da je ovo kraj jednog, a početak nečeg drugog.

Dok su odlazili, osetila sam se kao da sam zakoračila u vrtlog nepredvidljivosti. Sada je predamnom bio dug put otkrivanja istine i suočavanja sa posledicama koje će promeniti sve što sam ikada znala o svojoj vezi.

One response to “KRISTINA: Sokantna noc koja mi je promenila zivot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *