IVANA: Radim kao maserka, jedne vrele noci moj klijent je poceo da me pipa za..

U dubini noći, u mom malom salonu za masažu, osjećala sam kako svjetlo svijeća titra u ritmu tišine. Ja sam Ivana, maserka sa strašću za svoj posao, koja u svojim rukama nosi moć da transformiram umor u energiju, bol u olakšanje. Te noći, ušao je On – muškarac čija je prisutnost odmah ispunila prostoriju.

Bio je visok, s mišićima koji su svjedočili o teškom radu, ali s očima koje su odavale umor i potrebu za bijegom. Dok sam započinjala masažu, osjetila sam kako njegova napetost polako popušta pod mojim nježnim dodirima. Svaki pokret mojih ruku bio je pažljiv i promišljen, usmjeren na oslobađanje njegove napetosti.

Kako sam nastavljala sa masažom, osjetila sam kako se atmosfera u sobi mijenja. Bila je to meka igra sjena i svjetla, dok su naše disanje i pokreti postajali usklađeniji. Kada sam završila s masažom njegovih leđa i počela prelaziti na ramena, on se polako okrenuo prema meni. U njegovim očima vidjela sam nešto što je prešlo granice običnog odnosa između maserke i klijenta.

Njegove ruke su, gotovo nesvjesno, počele pratiti ritam mog dodira. Dodirnuo me nježno po ruci, a ja sam osjetila kako mi srce brže kuca. Bio je to trenutak kada su se profesionalne granice i osobni osjećaji isprepleli u nejasnoj zoni.

U jednom trenutku, dok sam ga gledala u oči, nagnula sam se blago prema njemu. Njegove usne su se polako približile mojima, i razmijenili smo nježan, gotovo neprimjetan poljubac. Bio je to poljubac koji nije bio strastven ni zahtjevan, već više kao tihi prizor međusobnog poštovanja i razumijevanja koje smo dijelili.

Nakon tog trenutka, oboje smo se povukli, svjesni da smo prešli nevidljivu liniju. Bio je to trenutak koji je zadrhtao u zraku, ostavljajući tragove nečeg nedefiniranog i neobjašnjivog. Sjećanje na taj trenutak ostalo je sa mnom, kao podsjetnik na krhku ljepotu ljudske povezanosti i nepredvidljivosti emocija.

14 responses to “IVANA: Radim kao maserka, jedne vrele noci moj klijent je poceo da me pipa za..”

  1. Strahinja Todorovic Avatar

    Javi se na ovaj broj moze

  2.  Avatar
    Anonymous

    Dobrs si maserka,lecis telo i dusu.

  3. ivan jacovic Avatar
    ivan jacovic

    Javi se

    1. Filip Avatar

      Nije loše da probam

  4.  Avatar
    Anonymous

    Volio bi da i mene izmasiras

  5.  Avatar
    Anonymous

    Debil

  6. Bozidar Borovcak Avatar
    Bozidar Borovcak

    Javi se porukom

  7. Bankar Avatar
    Bankar

    Javi se porukom na email pfcchampion@gmail.com

  8. Kizli Adams Avatar
    Kizli Adams

    Gutaš li?

  9. Vladimir Avatar
    Vladimir

    Hej imam 24 godine jeste da sam mladji baš dosta od tebe ali bas mi se svidjaju starijr zene javi se ako želis da upoznaš mladjeg momka i da baš si previše savršena u svakom smislu te reči

  10. Dragan Avatar
    Dragan

    Javi se ako si za druzenje 😘😘😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *