ARABELA IZ RUMUNIJE IMA 29 GODINA I ZELI PRONACI LJUBAV I PRIJATELJSTVO DODAJTE JE

Interesi
Volim ovaj prekrasan svijet i želim ga otkriti! Putovanja su među mojim interesima. Zaljubljena sam u Italiju i Španjolsku, ali najbolji grad na svijetu je Chicago! Veliki sam obožavatelj kina i glazbe. Kuhanje je moj glavni hobi, mogu provoditi puno vremena u svojoj udobnoj kuhinji. Volim sport i volim biti aktivan.Nikad ne razmišljam što ću skuhati – samo odem i napravim to. Ozbiljno volim kuhanje, posebno slastičarsku umjetnost! Volim kuhati sve, ali najviše od svega uživam u pečenju kolača i spravljanju slastica. Za mene su kolači kreativan izraz i uvijek eksperimentiram s dizajnom i sastavom ove čarobne poslastice. Mislim da je savršenstvo još daleko, ali svaki put pokušavam poboljšati svoj rezultat. A hodanje je najbolja opcija za poboljšanje mog zdravlja. Zato je šetnja na svježem zraku najpotrebnija za organizam svake osobe. Obično svatko od nas uvijek ima, kako mislimo, mnogo važnije stvari koje treba obaviti, ali za mene je idealan odmor priroda, šuma, planina, planinarenje i sl. Navečer prije spavanja volim gledati svoje omiljeni film ili pročitati zanimljivu uzbudljivu duh – knjigu.

Licni Opis
Prije svega želim reći da sam zreo i znam kako biti sretan. Želim ti pokazati da sam pametan, neovisan, pun ljubavi, ljubazan, pošten, au isto vrijeme jednostavan. Znam sigurno što želim i kako želim provesti ostatak života. Sanjam o stvaranju sretne obitelji. Sigurna sam da ću biti dobra žena, izvrsna prijateljica te puna ljubavi i strastven partner svom budućem suprugu. Imam puno toga za dati svom čovjeku!Ja sam atraktivna, slatka, ljubazna, vesela i strastvena dama koja je spremna na svaki korak za dobrobit svog muškarca. Ludo sam zaljubljena u svoj život, puno se smiješim i tražim osobu koja će uživati ​​u zajedničkom životu sa mnom. Tu sam za tebe, ljubavi moja, i sve što trebaš je napraviti korak prema meni.

Tražim
Moj san je upoznati pravog muškarca velikog srca punog ljubavi. Nadam se da više volite jednostavan stil života i da znate uživati ​​u svom životu. Naše godine i kulturološka razlika mi nisu važni. Prije svega želim shvatiti tko ste. Želim da moj muškarac sa mnom dijeli svoje snove, planove i ciljeve. Svog muškarca zamišljam kao otvorenu, pristojnu, romantičnu, iskrenu, aktivnu i vjernu osobu. Trebam muškarca “jedna žena”. Ako osjećate da želimo isto – čekam prvi korak!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

4 responses to “ARABELA IZ RUMUNIJE IMA 29 GODINA I ZELI PRONACI LJUBAV I PRIJATELJSTVO DODAJTE JE”

  1. Ado Avatar
    Ado

    Javi se 🙂

  2. Janosevic Radoje Avatar
    Janosevic Radoje

    Javi se u Dm . Druzenje. Mmmm

  3. Milan Bajalica Avatar
    Milan Bajalica

    Cao Arabela bas si slatka ja sam iz Crne Gore imam 35 god nadam i uvjeren da cemo stupiti u kontakt kao i dogovoriti se srdacan pozdrav i ugodan ostatak dana i veceri vam zelim od srca Milan Bajalca
    +38269303624

  4. Inscreva-se na binance Avatar

    Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *