Zovem se Branka, imam 58 godina, spremna za upoznavanje

Zdravo, divni ljudi! Ja sam Branka, žena od 58 godina koja veruje da je broj godina samo broj kada je u pitanju ljubav i ispunjenje života u potpunosti. U svetu gde stereotipi često diktiraju šta je prihvatljivo, ja sam tu da oborim ta pravila i podelim svoje uzbudljivo putovanje u svet modernog upoznavanja.

Poglavlje 1: Pomeranje Granica Očekivanja

Kažu da godine donose mudrost, ali definitivno ne definišu granice mog srca ili moju želju za povezivanjem. Ja sam živahna, samouverena i upućena na misiju da pronađem posebnu osobu. Ponosno prihvatajući svoje godine, prepravljam pravila upoznavanja i izazivam predrasude o tome šta znači biti moderna žena u kasnim pedesetim.

Poglavlje 2: Osećajte se Moderno i Privlačno

Da, dobro ste pročitali! Sa 58 godina, osećam se jednako moderno i privlačno kao i ranije. Moje godine nisu smanjile moj duh; naprotiv, obogatile su moja iskustva i pružile mi bogatstvo priča koje mogu podeliti. Brinem se o sebi, ne da bih se borila protiv godina, već da bih proslavila svoje zdravlje i zračila samopouzdanjem koje dolazi iz udobnosti u svojoj koži.

Poglavlje 3: Navigacija Sveta Upoznavanja

Koračanje u svet upoznavanja u ovom životnom dobu može delovati zastrašujuće nekima, ali za mene je to uzbudljiva avantura. Istražujem aplikacije za upoznavanje, srećem nove ljude na društvenim događajima i uživam u uzbuđenju neočekivanih veza. Svaki susret prilika je za učenje, rast i možda pronalazak posebne osobe s kojom ću deliti smeh, avanture i druženje.

Poglavlje 4: Prihvatanje Promena

Svet upoznavanja se drastično promenio od mojih mlađih dana, ali prilagođavanje tehnologiji i novim društvenim normama nije izazov – to je prilika. Od virtuelnih sastanaka do spontanih susreta, prihvatam evoluciju upoznavanja i pronalazim radost u raznolikosti iskustava koje donosi.

Poglavlje 5: Traženje Istinskih Veza

Iza površnosti, tražim istinske veze – nekog s kim mogu deliti duboke razgovore, istraživati zajedničke interese i izgraditi značajnu vezu. Cenim autentičnost, emocionalnu inteligenciju i životni entuzijazam – partnera koji vidi godine kao meru iskustva, ne kao prepreku.

Poglavlje 6: Redefinisanje Romantike

Za mene, romansa nije ograničena godinama ili društvenim očekivanjima. Ona se sastoji od međusobnog poštovanja, deljenja interesovanja i istinske veze koja prevazilazi brojeve. Verujem u pisanje naše ljubavne priče, ispunjene smehom, deljenim strastima i toplinom druženja.

Poglavlje 7: Putovanje Se Nastavlja

Moje putovanje u svet upoznavanja sa 58 godina daleko je od završenog. To je put samootkrivanja, otpornosti i nepokolebljive nade u čaroliju povezivanja. Sa otvorenim srcem i modernim duhom, s nestrpljenjem očekujem avanture koje dolaze i mogućnost pronalaska posebne osobe s kojom ću podeliti ovo prelepo poglavlje života.

21 responses to “Zovem se Branka, imam 58 godina, spremna za upoznavanje”

 1. Avatar
  Anonymous

  Javise

  1. Avatar
   Anonymous

   Ćao javi se na fejs profil biće mi drago.

   1. Avatar
    Anonymous

    Iste smo sudbine javi se zahtev cu prihvatiti rado

   2. Robert Galloway Avatar
    Robert Galloway

    Hi branka let’s have a chat sweetheart and see what happens?

  2. Debajyoti bardoloi alias deJoseph Boitala Avatar

   I admire your shyness,common in women of trying to hide it by pushing it to the opposite partner.

  3. Marin Horvat Avatar

   Hay, MARIN JEI Z OKOLICE VARAŽDINA, živim solo u svojoj kući, nedostaje mi ženka osoba, za suživot, zajednički život, vezu…

 2. Avatar
  Anonymous

  Na mesendzer

 3. Vedran Vranar Avatar

  Pozdrav i tebi Branka ja imam 50godina volio bih da se upoznamo u živo

 4. Ratko Tepić Avatar
  Ratko Tepić

  Zdravo Branka volijo bi te upoznati zovem se Ratko imam 56 godina udovac sam

 5. DRAGAN PETKOVIĆ Avatar
  DRAGAN PETKOVIĆ

  ZDRAVO!!! JA SAM DRAGAN, IMAM 57 GODINA, ŽIVIM KOD BEOGRADA, IMAM SVOJU KUĆU. ŽELIM TI SREĆNU NOVU GODINU. VOLEO BI DA ZAUVEK BUDEŠ U MOJEM ZAGRLJAJU!!!

 6. Branko radisavljević Avatar
  Branko radisavljević

  Javi se

 7. Novica Avatar
  Novica

  Javi se!

 8. Babic Milijan Avatar
  Babic Milijan

  Dopada mi se tvoj stav o zivotu,voleo bih da znam gde zivis,ne volim virtualne stvari jer je bliskost uslov zblizavanja.

 9. Marin Horvat Avatar
  Marin Horvat

  Javi se na mail charlie.vestrom@gmail.com Marin VŽ

 10. Avatar
  Anonymous

  Wiber javi se+38267482616

 11. Drasko vujicic Avatar

  Javi se usamljen 45 godina zivim sam

 12. Zeljko Avatar
  Zeljko

  Javi se i kazi mi odakle si , ja sam godinu stariji ali se nedam godinama ja sam iz okoline Zrenjanina momentalno u Bochum-u u nemačkoj ako si za istraźivanje tu sam

 13. Avatar
  Anonymous

  Dobra si Brankice.K’o vino,što starija sve bolja i bolja

 14. Avatar
  Anonymous

  Zdravo Branka ja Sam Goran iz makedonije I u 2024 usao Sam I ja samac I nadam se da ce ova nova godina usreciti me sa tvoj poziv ili poruku

  1. Avatar
   Anonymous

   Branka zaboravio Sam ti reci moje godine imam 46 I mislim da niso vazne meni tvoje nisu izgledas savrseno atraktivno I nadam se da ves mi pisati za pocetak na messenger

 15. Vladimir Avatar
  Vladimir

  Hej imam 24 godine jeste da sam mladji baš dosta od tebe ali bas mi se svidjaju starijr zene javi se ako želis da upoznaš mladjeg momka i da baš si previše savršena u svakom smislu te reči

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *