ZORANA: Samo romantičan i iskusan muškarac neka me doda na …

Pozdrav svima,

Moje ime je Zorana, i pišem vam s otvorenim srcem i nadom u ljubav. Kao žena koja cijeni romantiku i duboke veze, tražim partnera koji će dijeliti moje vrijednosti i biti mi srodna duša.

U svojim godinama sam naučila cijeniti snagu i ljepotu ljubavi. Vjerujem u romantične geste, duboke razgovore i pažljivu pažnju koju dvoje ljudi mogu pružiti jedno drugom. Tražim nekoga tko će mi biti partner u istraživanju života, tko će me podržati u mojim snovima i biti tu u dobrim i teškim vremenima.

Iskusnost je vrijedna kvaliteta koju tražim kod svog potencijalnog partnera. Tražim muškarca koji je prošao kroz životne izazove i stekao mudrost koja dolazi s iskustvom. Neka naša zajednička prošlost obogati našu sadašnjost i omogući nam da gradimo zajedničku budućnost temeljenu na povjerenju, poštovanju i ljubavi.

Moja srceželja je otvorena za nekoga tko cijeni romantične geste, tko zna kako iskazati svoje osjećaje i tko je spreman uložiti trud u izgradnju stabilne i sretne veze. Uz tebe, želim otkriti čari ljubavi i zajedno graditi život ispunjen smijehom, ljubavlju i avanturom.

Dakle, ako si romantični džentlmen spreman za ljubavnu pustolovinu, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav može odvesti.

S ljubavlju, Zorana

13 responses to “ZORANA: Samo romantičan i iskusan muškarac neka me doda na …”

 1. Bojan Franc Avatar
  Bojan Franc

  Odlično

 2. Muhamed Avatar
  Muhamed

  Pozdrav i vidimo se…..

 3. miloss Avatar
  miloss

  vrh si dama za dopisivanje za sada..

 4. Ratomir Petrovic Avatar
  Ratomir Petrovic

  Odakle si lepa ? Rale Smederevo 45 godina

 5. Miodrag Avatar
  Miodrag

  Moze

 6. Selman Avatar
  Selman

  Dopadasmise dajem tebi 500 eura zivim u sjenicu testoran bm sjenica

 7. Avatar
  Anonymous

  dobar dan ja sam Milutin iz okoline Beograda imam 53 godinu i s vec dvadeset godina sam razveden nemam problema sa zdravljem hvala Bogu. gospodjo zanimljiv opis ja volim nezne i romanticne zene . Srecno svima. pozz

 8. Milutin Markovic Avatar
  Milutin Markovic

  Ja sam Milutin iz okoline Beograda imam 53 godine

 9. Zoran Avatar
  Zoran

  Pozovi me da se upoznamo 061/1579526

 10. Goran Orion Avatar

  Predivno izgledaš i deluješ ozbiljno i samouvereno ! Ne znam koliko bi veza sa tobom bila moguća , ali hajde da krenemo od nečega …ja sam iz BGD-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *