VIOLETA”IMAM 34 GODINE I ZIVIM SAMA U LUKSUZNOM STANU ZELIM DRUZENJE”

Interesi
Omiljeni hobi mi je joga koju sam otkrila prije mnogo godina. To je i sredstvo opuštanja, ponovnog pokretanja i način održavanja fizičke i mentalne ravnoteže. Osim joge, uživam u dugim šetnjama, putovanjima i čitanju knjiga – od beletristike do stručne literature. Željno upijam nova znanja – to je ono što mi pomaže da rastem, razvijam se i učim o svijetu oko sebe.

Licni Opis
Senzualna sam, romantična, sigurna u sebe i svoje sposobnosti. Mislim da sam moj najveći motivator ja – nikad se ne uspoređujem s drugima… Uspoređujem se samo s onim što sam bio u prošlosti. Volim rasti, učiti nove stvari, učiti i uživati ​​u raznovrsnosti ovog svijeta. Imam mnogo aspekata i jedva čekam da ih otkriješ! Moj najveći cilj je izgraditi stabilnu i zdravu vezu, zato dajem sve od sebe da se razvijam kao žena, koja će voljeti svog muškarca svim srcem!

Tražim
Željela bih upoznati muškarca jake volje – onog koji razumije što bi trebala biti zdrava veza. Htjela bih ići ruku pod ruku s nekim tko cijeni ljubav, tko može preuzeti odgovornost za svoje postupke i riječi. Moj budući muškarac je prikladan, strastven, ljubazan i pun ljubavi. On vjeruje u mene… a ja nikad ne sumnjam u njega!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

2 responses to “VIOLETA”IMAM 34 GODINE I ZIVIM SAMA U LUKSUZNOM STANU ZELIM DRUZENJE””

 1. Milan Bajalica Avatar
  Milan Bajalica

  Cao Violeta bas si slatka ja sam iz Crne Gore imam 35 god nadam i uvjeren da cemo stupiti u kontakt srdacan pozdrav i ugodan ostatak dana i veceri vam zelim od srca Milan Bajalca
  +38269303624

 2. Jakovljevic Avatar
  Jakovljevic

  Cao violeta ja zivim u kladovo srbija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *