VANJA: Imam 45 godina, neudata sam i zivim s roditeljima

Ja sam Vanja, 45-godišnja žena koja ima srce otvoreno za ljubav, a dom ispunjen s ljubavlju svoje porodice. Iako sam neudata, dijelim svoj život sa svojim roditeljima, koje volim i cijenim kao najveće blago u mom životu.

Moj život je jednostavan, ali ispunjen ljubavlju i podrškom. Radim kao knjigovođa u lokalnoj firmi, ali najvažnija uloga u mom životu je uloga kćerke i sestre. Volim provoditi vrijeme s porodicom, slušajući priče starijih i dijeleći smijeh s mlađima. Naš dom je uvijek ispunjen toplinom i zajedništvom, i ponosna sam što sam dio tako divne porodice.

Iako sam već u srednjim godinama, vjerujem da nikada nije kasno za ljubav. Spremna sam otvoriti svoje srce nekome posebnom, nekome tko će cijeniti moju iskrenost, dobrotu i predanost. Tražim partnera koji će biti moj prijatelj, ljubavnik i pouzdan oslonac u životu. Osobu s kojom ću moći dijeliti radosti i izazove života, stvarajući zajedno nezaboravne trenutke.

Iako živim sa svojim roditeljima, imam svoje snove i ciljeve koje želim ostvariti. Spremna sam pružiti ljubav i podršku svom partneru, dok zajedno gradimo zajedničku budućnost ispunjenu ljubavlju, razumijevanjem i međusobnim poštovanjem.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu sa ženom poput mene, koja cijeni porodicu i otvorenost srca, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i podrška porodice mogu odvesti.

S ljubavlju, Vanja

 

2 responses to “VANJA: Imam 45 godina, neudata sam i zivim s roditeljima”

  1. tlover tonet Avatar

    Hi! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

  2. mikele Avatar
    mikele

    voleo bih da se dopisujemo i bolje upoznamo pa ako se kockice posloze da ostvarimo i nesto vise, javi se na imejl da krenemo sa caskanjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *