Udomili psa, pa primjetili da noću ne spava, nego ih posmatra: Razlog im je slomio srce! (VIDEO)

Jedna porodica udomila je psa, koji im je istog trenutka uzvratio ljubavlju. Volio je da se igra sa njihovom kćerkom, bio je poslušan i vrlo brzo je učio sve čemu su ga podučavali.

Ali jedne večeri, primjetili su nešto vrlo čudno. Shvatili su da njihov ljubimac ne spava noću, već da stane ispred njihove sobe i posmatra ih. To se ponavljalo svake večeri i nisu znali šta da rade.

Odveli su ga kod veterinara, gdje se poslije pregleda ispostavilo se da je pas potpuno zdrav. Zatim su se vratili u azil iz kojeg su ga uzeli i onda su čuli njegovu tužnu priču. Saznali su da su ga njegovi vlasnici tokom noći odnijeli tamo i više se nikada nisu vratili.

Pas je u tom trenutku čvrsto spavao, a kada se probudio, shvatio je da je ostao bez svoje porodice od koje nije uspio ni da se oprosti. Kada su čuli tu tužnu priču, rasplakali su se i odlučili da vrate povjerenje koje je pas izgubio.

Stavili su njegov krevet kraj svog, kako bi mu pokazali da žele da bude u njihovoj blizini. Poslije nekoliko nedjelja, pas je konačno čvrsto zaspao i od tada se njegov strah nije vraćao.

5 responses to “Udomili psa, pa primjetili da noću ne spava, nego ih posmatra: Razlog im je slomio srce! (VIDEO)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *