TEODORA”IMAM 36 GODINA ZIVIM U PRNJAVORU I ZELIM DRUZENJE JAVITE SE”

LIK
Mogu reći da sam prava žena! U meni su spojeni um, veliko životno iskustvo, prava ženska nježnost i gracioznost. Dobre sam mirne naravi, ali volim avanture i uzbudljiva putovanja. Ja sam dobra domaćica, volim udobnost i kada kuća miriše. Volim društvo i nova zanimljiva poznanstva. Moje srce je spremno ponovno pustiti sreću i ljubav, podijeliti život s jakim, mudrim i dobrim čovjekom. Uživat ćemo u zajedničkom životu, dijeleći svoje interese, snove i osjećaje za dvoje.Jako sam romantična i jako je tužno što ljudi danas to zaboravljaju i ne održavaju romantiku i ljubav u svojim odnosima kao prije, ali što se mene tiče – ne želim da moje srce bude hladno i grubo, želim da bude otvoreno i puna ljubavi i strasti i pokazala bih svom muškarcu što mogu učiniti za našu ljubav i našu budućnost i bilo bi iskreno, što je vrlo važno, jesam li u pravu? Ja bih bila tvoj anđeo i štitila te, samo mi reci da li to želiš?

INTERESI
Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom, volim voziti bicikl, skijati, klizati i plivati. Idem u teretanu vježbati jogu, step-aerobik i plesati. Volim ići u kazališta, muzeje. Nalazim vremena za čitanje, gledanje dobrih filmova i jednostavno provođenje vremena u ugodnoj kućnoj atmosferi koju rado stvaram. Samo jedan nedostaje u mom životu – moj voljeni dragi čovjek!Budući da sam nježna i sofisticirana osoba, nedostaje mi izdržljivosti…zato se volim baviti sportom, to u meni razvija čvrstinu. Volim šetati na svježem zraku, crtati..

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nije mi bitna visina, težina, godine i rad muškarca. Najvažnija stvar je iskrenost, dobrota, razumijevanje i sposobnost ljubavi. Bogati unutarnji svijet vrlo je važan. Takvom čovjeku želim dati cijelu sebe i biti u blizini cijeli život. Možemo čak živjeti u maloj i udobnoj kući, uživati ​​u udobnosti i nježnosti u njoj. Sa takvim muškarcem sam spremna da stvorim ljubav i zajedno ćemo sakupiti na svakom slovu ovu značajnu riječ ljubav! Želiš li ovo sa ženom poput mene?Sigurna sam da se čvrsti odnosi temelje na uzajamnim osjećajima i razumijevanju i ako želite imati to razumijevanje, morate biti iskreni prema svom partneru i trebate ga prihvatiti takvog kakav jest i ne pokušavajte promijeniti tu osobu već postati njegova zrak, njegov život i njegovo srce…Netko, bez koga ova osoba više nikada ne bi zamišljala svoje dane. Mislim da je to moguće i zato što sam ja vrlo zrela i mudra žena, znam naći kompromise, zajednički jezik i postati prijateljice, a onda i odlične partnerice i voljela bih to pokazati svom muškarcu, jer bih trebala neke njegove radnje stranu, a onda – budućnost bismo gradili na jednakim dijelovima….
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

3 responses to “TEODORA”IMAM 36 GODINA ZIVIM U PRNJAVORU I ZELIM DRUZENJE JAVITE SE””

 1. Elvis Kolouch Avatar
  Elvis Kolouch

  Ljepo ime Teodora, volis li strije muskarce?

 2. Milan Bajalica Avatar
  Milan Bajalica

  Cao Teodora bas si slatka ja sam iz Crne Gore imam 35 god nadam i uvjeren da cemo stupiti u kontakt kao i dogovoriti se srdacan pozdrav i ugodan ostatak dana i veceri vam zelim od srca Milan Bajalca
  +38269303624

 3. Ivica selman Avatar
  Ivica selman

  Ivica selman Split mobi 00385 92 2626 541

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *