TEODORA: Trazim muskarca koji nije ljubomoran, zovi me na +38…

Moje ime je Teodora, i pozdravljam vas s osmijehom i energijom. Kao fitness trenerica od 41 godine, posvećena sam izgradnji zdravog uma i tijela, ali isto tako tražim ravnotežu i harmoniju u ljubavi i odnosima.

Godine iskustva naučile su me vrijednosti samopouzdanja, poštovanja i otvorenosti. Kroz svoj rad kao fitness trenerica, naučila sam važnost postavljanja ciljeva, dosljednosti i discipline, ali isto tako i prilagodljivosti i fleksibilnosti.

Kao osoba koja cijeni slobodu i neovisnost, tražim partnera koji dijeli iste vrijednosti. Ljubomora i posesivnost nisu put ka zdravoj i sretnoj vezi. Umjesto toga, vjerujem u povjerenje, komunikaciju i podršku koji grade čvrste temelje za dublje povezivanje.

Moja strast prema fitnessu odražava se u svim aspektima mog života. Volim aktivan stil života, uživam u trčanju, vježbanju u teretani i istraživanju novih sportskih aktivnosti. No, isto tako, volim i trenutke opuštanja i uživanja u miru prirode ili dobrom filmu.

U ovoj fazi svog života, otvorena sam za nova poznanstva i mogućnosti. Tražim nekoga s kim ću moći dijeliti svoje strasti i interese, ali i tko će me podržati u ostvarenju mojih ciljeva i snova. Zajedno možemo graditi sretnu i ispunjavajuću vezu, temeljenu na poštovanju i uzajamnom razumijevanju.

Dakle, ako si otvoren za upoznavanje bez ljubomore i spreman si za pustolovinu, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti što budućnost nosi.

S ljubavlju, Teodora

13 responses to “TEODORA: Trazim muskarca koji nije ljubomoran, zovi me na +38…”

 1. Marin Horvat Avatar

  Si možda za suživot ili zajednički život, kod mene u mojoj kući gdje živim solo u LUDBREGU? Ime mi je marin 64. počeo, 189/92/19/5,1, Kosa sijeda, oči zelene….

 2. Ivan Kozić Avatar

  Иван 064/ 150-99-55 Јави ми се слободно

 3. Dragišić Dragišić Avatar
  Dragišić Dragišić

  Doko lijepa si žena!

  1. Boris Avatar

   Već sam u treningu što se tiče ljubavi i ljubomore.To je davno iza nas.

 4. Nikola Dragišić Avatar
  Nikola Dragišić

  Doko lijepa si žena!

  1. Nikola Dragišić Avatar
   Nikola Dragišić

   Wau

 5. Seki Avatar
  Seki

  Lav 1971 visina 185 tezina 95 vozac…0043 667 7738855 lg an Theodora

 6. MILAN Avatar

  MILAN iz Leskovca , 1973 god , Neoženjen , Nema decu , i Bez poroka .
  Upoznao bi Devojku , radi Ozbiljne veze i BRAKA .
  Mob : (+381)62486166
  SRBIJA

 7. Kadıköy Elektrikçi Avatar

  Kadıköy elektrikçi olarak kadıköy ilçesine yakın bir konumdayız. Hizmetlerimizi en iyi ekipmanlar ile en uygun fiyatlara yapıyoruz Kadıköy Elektrik Ustası. Kadıköy merkez ve kadıköyün bütün mahallerine profosyonel hizmet kalitesi ile hizmet veriyoruz. https://kansabook.com/ustaelektrikci

 8. Ratomir Petrovic Avatar
  Ratomir Petrovic

  Lepa si odakle si, Rale Smederevo 45 godina

 9. gino Avatar
  gino

  i odakle si*?

 10. Goran Orion Avatar

  Predivno izgledaš i deluješ ozbiljno i samouvereno ! Ne znam koliko bi veza sa tobom bila moguća , ali hajde da krenemo od nečega …ja sam iz BGD-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *