TEA: Želim upoznati nekoga ko je spreman na videopoziv kao prvi korak..

Ja sam Tea, žena od 43 godine koja vjeruje u snagu prve iskrene komunikacije. U današnjem svijetu brzih spojeva i površnih veza, tražim nešto drugačije – dubinu i pravu povezanost koja počinje iskrenim razgovorom, čak i ako je to preko videopoziva na Viberu.

Nakon godina upoznavanja i pokušaja da pronađem pravu osobu na tradicionalne načine, shvatila sam da je vrijeme za promjenu pristupa. Želim upoznati nekoga tko je spreman otvoriti se i pokazati svoje pravo lice, doslovno i figurativno, prije nego što zakoračimo dalje u moguću budućnost zajedno.

Moj život je ispunjen raznim interesima i strastima – od ljubavi prema prirodi i dugim šetnjama, do uživanja u knjigama koje proširuju vidike i filmskim večerima koje bude emocije. Profesionalno sam ostvarena, ali vjerujem da prava sreća dolazi kroz dijeljenje tih trenutaka s nekim posebnim.

Za mene, videopoziv na Viberu nije samo moderna tehnologija, već prilika da zavirim u tuđi svijet, čujem smijeh, vidim izraze lica i osjetim kemiju prije nego što se odlučimo na susret licem u lice. To je prilika da se osiguram kako je osoba s druge strane ekrana iskrena, otvorena i zainteresirana za pravu emocionalnu povezanost.

Tražim muškarca koji je zreo, inteligentan i ima osjećaj za humor, ali prije svega, nekoga tko je iskren. Nekoga tko cijeni razgovore koji traju do kasno u noć, koji je spreman podijeliti svoje snove i strahove, i tko traži partnericu s kojom može graditi stabilan i podržavajući odnos.

Ako ste muškarac koji se ne boji otvoriti srce i um preko videopoziva, koji vjeruje da prave veze počinju s pravom komunikacijom, onda bismo možda mogli započeti nešto posebno. Tea čeka da zajedno otkrijemo može li naš prvi virtualni susret biti početak nečeg stvarno velikog.

17 responses to “TEA: Želim upoznati nekoga ko je spreman na videopoziv kao prvi korak..”

 1. Joze Kobale Avatar

  Volio bi te upoznat

 2. Avatar
  Anonymous

  Zelio bi te upoznat

 3. Bozidar Borovcak Avatar
  Bozidar Borovcak

  Želim te upoznati, razgovarati putem video poziva, broj za kontakt +385 98 131 69 44

 4. Marin Horvat Avatar

  Ostavi vib. br i zovem te na videocall

 5. Rade Avatar
  Rade

  Caoo….Tea😘😋

 6. Marjan Avatar
  Marjan

  Pozdrav Tea
  Ono sto si ti opisala kao osobine muskarca koji bi bio tvoj pratilac je dobro a za to treba samo tvoj broj vibera jer ga u linku nema.ukoliko zelis pisi mi i mogu te nazvato
  00389 -70-341-214

 7. Vedran Avatar

  Javi mi se na viber 0916126793 navečer oko pola osam

 8. Dedo Kušmić Avatar
  Dedo Kušmić

  Nisi ostavila broj ipak iako ne vjerujem u ovu mogu naučiti nešto. Moj broj
  091/7274839

 9. Vedran Vranar Avatar

  Bok Tea evo ti moj broj mobitela za viber 0981810454

 10. Almir Avatar

  Poso parlare insieme beleza

 11. Ahmed Avatar
  Ahmed

  You are the one I was looking for. I want to continue my life with you until the end of my life. Contact me on WhatsApp 00201014485174 or miles fahmy8060@gmail.com Ahmed from Egypt, 35 years old. Message me now. I am waiting for you.

 12. Djurkovic Avatar
  Djurkovic

  Javi se 0611314666

 13. Kizli Avatar
  Kizli

  Jel Tea od TEA peć ili….?

 14. Avatar
  Anonymous

  Ja sam spreman i zelim da se cujem ssa vama

 15. Vladimir Avatar
  Vladimir

  Hej imam 24 godine jeste da sam mladji baš dosta od tebe ali bas mi se svidjaju starijr zene javi se ako želis da upoznaš mladjeg momka i da baš si previše savršena u svakom smislu te reči

 16. fuck google Avatar

  bahis siteleri incest category tthighereduhryyy.2RC9WmxHYqI

 17. mikele Avatar
  mikele

  cao, ako zelis da upoznas ozbiljnog muskarca javi se porukom na imejl, nadam se dobrom druzenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *