SLAĐANA: Imam 41 godinu, radim kao frizerka, zelim upoznavanje, pozovi me na +38…

Pozdrav svima,

Ja sam Slađana, 41-godišnja frizerka s velikim srcem i još većim osmijehom. Moja strast prema friziranju nije samo u stvaranju ljepote izvana, već i u stvaranju osjećaja samopouzdanja i sreće kod mojih klijenata. Sada je došlo vrijeme da pronađem nekoga tko će isto tako znati cijeniti ljepotu i sreću u životu.

Moj posao mi donosi radost i zadovoljstvo, ali duboko u mom srcu osjećam prazninu koju samo prava ljubav može ispuniti. Tražim gospodina koji će biti moj partner u životu, netko tko će znati cijeniti moju predanost, osmijeh i spremnost na dijeljenje svih radosti i izazova koje život donosi.

U svom slobodnom vremenu volim uživati u šetnjama prirodom, kulturnim događajima ili jednostavno opuštajućim trenucima kod kuće. Biti s nekim posebnim, tvojim partnerom, znači mi sve.

Ako si pravi gospodin koji zna kako cijeniti ljubav, predanost i osmijeh, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i sreća mogu odvesti.

S ljubavlju,
Slađana

9 responses to “SLAĐANA: Imam 41 godinu, radim kao frizerka, zelim upoznavanje, pozovi me na +38…”

 1. mikele Avatar
  mikele

  ako si za ozbiljnu vezu javi se slobodnom muskarcu na imejl da krenemo sa upoznavanjem.

 2. Marko Jalšovec Avatar

  Marko Jalšovec imam 40 godina i zelim te upoznati slađana.

 3. Milan Ranđelović Avatar
  Milan Ranđelović

  Milan 31 god +381692512030

 4. Goran Orion Avatar

  Predivno izgledaš i deluješ ozbiljno i samouvereno ! Ne znam koliko bi veza sa tobom bila moguća , ali hajde da krenemo od nečega …ja sam iz BGD-a

 5. Štefan Fidler Avatar
  Štefan Fidler

  Želiš upoznati Slovenca?Onda se mi javi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *