SABINA”IMAM 33 GODINE ZIVIM I RADIM U SLOVENIJI I ZELIM DRUZENJE “

LIK
Može biti teško započeti priču o sebi, jer izvana o tebi govore djela i postupci, ali ipak ću pokušati reći samo ono najvažnije o sebi. Mlada sam, vesela, vesela i aktivna djevojka. U mom životu ima puno sporta i zdravog načina života. Ovo radim iz zadovoljstva, ali u isto vrijeme nikome ne namećem svoje stajalište. Moj život je usko vezan uz psihologiju, kako u struci tako i u životu. U tom smjeru nastojim se razvijati i udubljivati ​​u ovu materiju. Sviđa mi se to što radim. Osim što pomažem ljudima, pomažem i sebi tako što bolje upoznajem sebe, razumijem što mi je važno. Mislim da je psihologija samo plus za veze, jer se svaki problem može riješiti jednostavnim razgovorom. Ne volim svađe i sukobe,Ja sam bistra i ljubazna djevojka, kada razgovarate sa mnom, odmah shvatite da nikad ne lažem, jer vjerujem da samo iskrenošću mogu izgraditi dugoročnu vezu, tražim muškarca s iskustvom koji traži za partnera i želi iskusiti nove emocije u životu, ako tražite vjernu ženu, onda vas čekam.

INTERESI
Jako volim raditi jogu. Za mene je ovo promicanje zdravlja, ali i prilika za opuštanje. U nastavi se maksimalno dajem. Joga nije jedini sport kojim se bavim, volim i skijanje, a općenito volim sve što je vezano uz planine. Zato često posjećujem one zemlje u kojima se možete diviti krajolicima planina. Toliko je inspirativno i opuštajuće da bih to htjela raditi sa svojim voljenim muškarcem.Možda vas zanima djevojka koja voli primati nove pozitivne emocije? Koja traži priliku da se razvija, putuje, čita knjige i pronalazi sebe u nečem novom. Za tebe mogu postati žena koja će te motivirati, jer imam ciljeve u životu i razumijem kako želim vidjeti svoj život. I ja volim plesati, želiš li provjeriti koliko sam fleksibilan?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Kao psiholog, znam što je potrebno za jaku i trajnu vezu. Ovdje vam je potreban rad dvoje i njihova želja. Tražim muškarca koji bi prije svega imao želju za izgradnjom i unapređenjem odnosa. Bez želje, neće biti akcije, i dalje niz lanac. Vjerujem da bih na ovoj stranici mogao pronaći nekoga tko dijeli moje misli, nekoga tko će gledati u istom smjeru sa mnom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

4 responses to “SABINA”IMAM 33 GODINE ZIVIM I RADIM U SLOVENIJI I ZELIM DRUZENJE “”

  1. conta da binance Avatar

    Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *