RUSKINJA OLGA IMA 26 GODINA I ZELI DRUZENJE I VEZU

Interesi:
Ponekad volim aktivan odmor, a ponekad sam vrlo domaća osoba. 🙂 Bavim se puno sportom, volim jogging, fitness, skijanje, klizanje. Slikanje me opušta. Obožavam kuhati.

Samoopis:
Prilično sam zreo. Ja imam jak karakter i nikad ne odustajem. U isto vrijeme sam ženstvena, romantična, dobrog stila i ukusa, lijepog ponašanja i pravih vrijednosti. Volim davati osmijehe i ugodne emocije ljudima. Ne bojim se napustiti svoju zemlju i preseliti se živjeti sa svojim muškarcem. Spreman sam na poteškoće, jer znam da zajedno možemo ovo podnijeti.

Olga traži:
Ne želim princa. Želim jednostavnog čovjeka sa osobinama kao što su poštenje, odanost, odgovornost. Uživam u romantici i ugodnim iznenađenjima, provodeći vrijeme u nekom lijepom okruženju i radeći vrlo različite stvari zajedno! Za mene je važno gledati u istom smjeru. Želim ustati ujutro i pogledati u oči svoje voljene pune ljubavi i brige. Za takvog muškarca sam spremna ići kroz život i biti mu pouzdana, odana i najbolja žena.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

2 responses to “RUSKINJA OLGA IMA 26 GODINA I ZELI DRUZENJE I VEZU”

 1. Ado Avatar
  Ado

  Javi se olga 🙂

 2. Milan Bajalica Avatar
  Milan Bajalica

  Cao Olga bas si slatka ja sam iz Crne Gore imam 35 god nadam i uvjeren da cemo stupiti u kontakt kao i dogovoriti se srdacan pozdrav i ugodan ostatak dana i veceri vam zelim od srca Milan Bajalca
  +38269303624

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *