Pre 11 godina proglašena je za “najlepšu devojčicu na svetu”, a evo kako danas izgleda ćerka poznatog fudbalera i glumice (FOTO)

Dok je odrastala postala je sve popularnija kao model, a veoma je praćena i na Instagramu

Mladi francuski model Tajlin Blondu je 2011. godine proglašena za “najlepšu devojčicu na svetu”. Ona je bila jedan od najtraženijih dečijih modela, a ta oblast je još uvek puna kontroverzi. Učestvovala je na snimanju za Vog kada je imala samo šest godina, što je izazvalo zabrinutost javnosti zbog korištećenja dece kao modela, kao to da li je taj posao pravi za njih i kako bi mogao da utiče na njihovu budućnost.

Njeni poznati roditelji, fudbaler Patrik Blondu i glumica Veronika Loubi, uveli su je u svet modelinga kada je imala samo četiri godine.

Ona je 2005. godine prošetala pistom na reviji Žan Pol Gotjea. Imala je prelepe plave oči i fotogenično lice, pa su svi pričali da će sigurno da izraste u prelepu ženu.

Stres zbog posla i veliki pritisak je nešto sa čim dete u tom dobu ne bi trebalo da se suočava. Čak i mladi modeli svoj izgled stavljaju ispred svog zdravlja. Kako je počela da se bavi modelingom kao devojčica, njenu karijeru su pratile brojne kontroverze.

Njeno slikanje za Vog je pretrpelo brojne kritike jer su mnogi rekli da ona na tim slikama izgleda kao seksualni objekat.

Psiholog Ema Grej je rekla da je ta slika čista suprotnost onome što detinjstvo treba da predstavlja.

Na kritike se oglasila i Tajlinina majka koja je rekla da jeste bila šokirana tokom snimanja ali da ju je više šokiralo to što je ogrlica koju je njena ćerka nosila vredela 3 miliona dolara. Pošto je u to vreme bila veoma mala, Tajlin nije dobila priliku da sama kaže šta misli o svemu tome.

Dok je odrastala postala je sve popularnija kao model, a veoma je praćena i na Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *