Poštar je opazio uznemirenog 2-godišnjeg dječaka na ulici, a onda otkrio zastrašujući prizor u kući!

Poštar je uočio uznemirenog dječaka (2) na ulici, a onda otkrio zastrašujući prizor u kući

Poštar Stephen Garofalo je uočio uznemirenog dvogodišnjeg dječaka na ulici, a kada je ušao u njegovu kuću dočekao ga je zastrašujuć prizor.

Stephen Garofalo dostavljao je poštu u New Jerseyu već godinama. Kada je primijetio nešto neobično, znao je da mora brzo reagirati. Garofalo se smatra vrlo važnim dijelom zajednice kojoj dostavlja poštu. Svatko ga zna po imenu, a nedavno je postao i njihov heroj.

Jednog jutra, dok je dostavljao poštu, vidio je 2-godišnjaka izvan svog doma. Dječak je izgledao uznemireno. Dijete je prepoznalo Garofala tako da je došlo do njega.

Garofalo je pitao dječaka zašto je sam vani i gdje mu je mama. Dječak je pokazao prstom na kuću. Garofalo je povikao majku, no nitko se nije javljao. Tada je ušao u kuću.

Dječakova majka je ležala u nesvijesti

Djetetova majka, Stephanie Wilson, ležala je u nesvijesti na podu. Garofalo je odmah nazvao hitnu i rekao im da požure.

Provjerio je znakove života i stavio majku u bočni položaj. Kada je učinio sve što je mogao obratio se dječaku i rekao mu da će sve biti u redu.

Hitna je uskoro stigla te su bolničari uspjeli oživjeti majku. Uskoro su otkrili da se majka onesvijestila zbog reakcije na nove lijekove. Liječnici su promijenili terapiju kako se majci to više ne bi događalo.

Uskoro se susjedstvom počela širiti vijest o Garofalovom djelu. Ljudi su ga počeli nazivati herojem i čestitati mu kada ga vide. No on je ostao vrlo skroman te je rekao: „Moja je mama govorila da uvijek trebamo pomoći ljudima u nevolji. I to je jednostavno to“.

Poštar je dobio nagradu za djelo hrabrosti

Majka, Stephanie Wilson, ga sada smatra pravim herojem. Čak je dobio i veliku nagradu od svoje tvrtke za djelo hrabrosti.

Sada članovi te zajednice mogu biti mirni jer imaju tako divnog čovjeka koji će zasigurno pomoći ako netko bude u nevolji.

No, u trenutnoj situaciji, iako su mjere opreza popuštene, svi trebamo zahvaliti svojim poštarima i poštanskim službenicima. Oni su neumorno radili dok je pandemija koronavirusa bila na samom vrhuncu. Riskirali su svoje zdravlje kako bismo mi mogli dobiti poštu. Ne zaboravite zahvaliti svom poštaru za predanost poslu tijekom ovog vrlo teškog razdoblja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *