MONIKA: Imam 44 godine, neudata sam i trazim ozbiljnog muskarca za upoznavanje

Pozdrav svima,

Ja sam Monika, žena koja hrabro korača kroz život, otvorena za nova iskustva i spremna na ljubavnu avanturu. Iako nisam udata, vjerujem da se ljubav može naći u bilo kojem trenutku i da svaki novi dan nosi sa sobom mogućnost za nešto posebno.

Moj život obiluje raznovrsnošću – volim putovati, istraživati nove kulture, upoznavati nove ljude i uživati u jednostavnim radostima života. Spremna sam otvoriti svoje srce nekome tko će mi donijeti radost, smijeh i duboku povezanost.

Iako nisam bila u braku, to me ne sprječava da vjerujem u ljubav. Smatram da prava ljubav dolazi u mnogim oblicima i da se može pronaći u različitim fazama života. Tražim partnera koji će mi biti prijatelj, ljubavnik i suosjećajan suputnik na putu života.

Spremna sam dijeliti svoje snove, strahove i želje s nekim posebnim, stvarajući zajedno nezaboravne uspomene i gradeći sreću i ispunjenje. Dakle, ako si spreman za ljubavnu avanturu sa ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i avantura mogu odvesti.

S ljubavlju, Monika

4 responses to “MONIKA: Imam 44 godine, neudata sam i trazim ozbiljnog muskarca za upoznavanje”

 1. Rale Avatar

  Rale Smederevo, radim u železari, lep visok 186 cm, volim lepe žene kao što si ti, nećeš pogrešiti ako me konkatiraš, odakle si lepa ?

 2. tlovertonet Avatar

  Some truly good info , Glad I detected this.

 3. mikele Avatar
  mikele

  voleo bih da te upoznam posto su nam slicna interesivanja, javi se na imejl da krenemo sa cadkanjem.

 4. Štefan Fidler Avatar
  Štefan Fidler

  Želiš upoznati Slovenca?Onda se mi javi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *