LIDIJA: Imam 41. godinu, želim dopisivanje i upoznavanje, pošalji mi poruku na viberu…

Bok svima,

Ja sam Lidija, rođena 3. listopada 1983. godine, i iz Rijeke, grada bogate povijesti i raznolike kulture. Sa svojih 41 god, osjećam se kao da sam na prekretnici, spremna za nove avanture i poznanstva.

Život me naučio da cijenim male trenutke sreće i ljepote koje nas okružuju. Volim provoditi vrijeme u prirodi, osluškujući zvukove šume ili uživajući u mirisu cvijeća u vrtu. Volim istraživati lokalne tržnice i otkrivati nove okuse i mirise koji me inspiriraju u kuhinji. Joga je također dio mog života, pomažući mi da održim balans i unutarnji mir.

Kao ljubiteljica umjetnosti, često posjećujem galerije i izložbe, inspirirajući se kreativnošću drugih. Pisanje mi je također strast, bilo da je riječ o pjesmama, pričama ili dnevničkom pisanju. Volim se izražavati kroz riječi i dijeliti svoje misli s drugima.

U svojim 45 godinama, shvatila sam da je život putovanje ispunjeno različitim iskustvima i lekcijama. Tražim nekoga tko dijeli moju strast prema istraživanju svijeta i otvoren je za nove ideje i perspektive. Važno mi je da osoba s kojom budem osjeća istu razinu dubine i iskrenosti u komunikaciji.

U ovom trenutku svog života, spremna sam za ozbiljnu vezu s nekim tko će biti moj partner u istraživanju života. Spremna sam za nova iskustva i radujem se dijeljenju svakog trenutka s osobom koja će cijeniti moju autentičnost i podržavati me u svemu što radim.

Dakle, ako si osoba koja cijeni prirodu, umjetnost, putovanja i duboke razgovore, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti što budućnost donosi.

S ljubavlju, Lidija

4 responses to “LIDIJA: Imam 41. godinu, želim dopisivanje i upoznavanje, pošalji mi poruku na viberu…”

 1. Drasko vujicic Avatar

  Javi se 45 go slobodan

 2. Avatar
  Anonymous

  Hej

 3. Vedran Avatar

  Draga Lidija imamo iste interese javi se na 0981810454 pusa

 4. Avatar

  0616705652 javi se Nenad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *