MERIMA”IMAM 31 GODINU IZ NOVOG SAM PAZARA ZELIM DRUZENJE”

Interesi
Ja sam osoba koja uvijek voli biti u pokretu. Volim sport i on mi je svojevrsna inspiracija i motivacija za postizanje novih ciljeva i ciljeva. Također sam ranoranilac i nadam se da ti neće biti problem ako te ujutro zadirkujem. (lol)Stvarno uživam raditi neke ručno rađene stvari. To mi je glavni hobi i kad radim takve stvari uživam i osjećam zadovoljstvo. Ručno rađene narukvice, na primjer, darovi za roditelje, rodbinu ili prijatelje. Sviđa mi se. Sport mi je također hobi, svako jutro trčim, ustajem u 6 ujutro i trčim 40 min. Trčanje mi pomaže da se osjećam bolje cijeli dan.

Licni Opis
Vrlo sam ciljno orijentirana osoba. Shvaćam da udati se za stranca neće biti lako, ali čak me pali da se okušam u ovom izazovu. Navikla sam raditi kao stjuardesa, jer to mi je bio san od djetinjstva. Sada sam se odlučio skrasiti i raditi kao menadžer i izgraditi dugoročne odnose.Uvijek sam pozitivan i prijateljski raspoložen, volim upoznavati nove ljude. Sa mnom je lako slagati se. Već dugi niz godina bavim se i podučavam ples i fitness. Volim raditi na sebi. Težim savršenom tijelu i dobrom načinu života i mislim da je to prijeko potrebno svakoj osobi. Disciplinirana sam i točna. Stalno se razvijam, nikad ne sjedim mirno. Volim aktivan život i putovanja. Ja sam romantična, odana, iskrena dama. Volim brižnog. Šarmantan sam, imam dobar smisao za humor, stvarno sam energičan i entuzijastičan. Imam puno interesa! Ne volim sjediti i gledati TV po cijele dane. Što se mene tiče, bolje je naučiti nešto novo, skuhati novo jelo. Zaista sam nježna, brižna i strastvena kad se zaljubim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

2 responses to “MERIMA”IMAM 31 GODINU IZ NOVOG SAM PAZARA ZELIM DRUZENJE””

 1. Branko Maričić Avatar

  Volio bih te… upoznati!? Javi se u Inbox, ili na Fb profil…! Pozz 👍👌😃😉😎
  Branko Maričić, 46g., razveden,
  imam dvoje djece (kćerka=19,5, sin 16,5 g.),
  koja, nažalost, ne žive sa mnom!
  Solidno sam situiran, imam svoj stan, 2 kuće, 2 automobila, građevinsko zemjište, 3 garaže, poslovni prostor,… i puuuno iskustva…!
  Tražim kompletno kvalitetno žensko.

 2. Muhamed Avatar

  Javi se 00387062160398

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *