MARTA”IMAM 33 GODINE I ZIVIM U AUSTRIJI ZELIM DRUZENJE I LJUBAV”

Interesi
Nikad ne razmišljam što ću skuhati – samo odem i napravim to. Ozbiljno volim kuhanje, posebno slastičarsku umjetnost! Volim kuhati sve, ali najviše od svega uživam u pečenju kolača i spravljanju slastica. Za mene su kolači kreativan izraz i uvijek eksperimentiram s dizajnom i sastavom ove čarobne poslastice. Mislim da je savršenstvo još daleko, ali svaki put pokušavam poboljšati svoj rezultat. A hodanje je najbolja opcija za poboljšanje mog zdravlja. Zato je šetnja na svježem zraku najpotrebnija za organizam svake osobe. Obično svatko od nas uvijek ima, kako mislimo, mnogo važnije stvari koje treba obaviti, ali za mene je idealan odmor priroda, šuma, planina, planinarenje i sl. Navečer prije spavanja volim gledati svoje omiljeni film ili pročitati zanimljivu uzbudljivu duh – knjigu.Ja sam žena koja ima puno energije. Volim sport, jogging, biciklizam, plivanje, teretana, svaki dan se bavim nekim sportom i naravno, to mi puno pomaže da budem u formi. Volim kuhati neobična tradicionalna jela, možda znam kuhati ono što vi najviše volite? Želite li kušati moja jela?

Self Description
Ja sam atraktivna, slatka, ljubazna, vesela i strastvena dama koja je spremna na svaki korak za dobrobit svog muškarca. Ludo sam zaljubljena u svoj život, puno se smiješim i tražim osobu koja će uživati ​​u zajedničkom životu sa mnom. Tu sam za tebe, ljubavi moja, i sve što trebaš je napraviti korak prema meni.Budući da volim putovati i proputovao sam mnoge zemlje, odlučio sam otvoriti mali motel, a sada je to nešto što mi donosi ne samo novac nego i veliko zadovoljstvo. Posjetio sam više od 20 zemalja i iz svake sam donio neke neobične recepte koje sam onda kuhao kod kuće. Vrlo sam otvoren i ako se želite upoznati, rado ću vas ugostiti ili doći k vama. Imam rijetku boju očiju i šarmirat ću te svojim očima pri prvom susretu, slažeš li se?

 

Tražim
Želim novi početak u svom životu, pa mislim da je ovo pravo vrijeme da pronađem svoju ljubav, na ovoj stranici. Tražim muškarca koji je spreman napisati novu životnu priču i ne želi to učiniti sam. Voljela bih pronaći muškarca koji razumije da je duhovna povezanost između partnera najvrjednija i najvažnija stvar u vezi. Bit ću sretan pored ljubazne, inteligentne, mudre, brižne, poštene i pouzdane osobe, za koju materijalni i kućni problemi mogu izblijedjeti u drugi plan ako voli i bude voljena.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

One response to “MARTA”IMAM 33 GODINE I ZIVIM U AUSTRIJI ZELIM DRUZENJE I LJUBAV””

  1. Milan Bajalica Avatar
    Milan Bajalica

    Cao Marta bas si slatka ja sam iz Crne Gore imam 35 god nadam i uvjeren da cemo stupiti u kontakt kao i dogovoriti se srdacan pozdrav i ugodan ostatak dana i veceri vam zelim od srca Milan Bajalca
    +38269303624

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *