Marija”ŽIVIM I RADIM U DANSKOJ ZELIM LJUBAV I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

LIK
Mogu sebe opisati kao mirnu, brižnu, točnu osobu. Vrlo sam ljubazna i otvorena. Vjerujem da svi moramo preuzeti odgovornost za svoje živote, djela, postupke i naravno riječi. Ja sam općenito vrlo odana osoba, odan prijatelj, odan partner. Ne mogu podnijeti nikakvu izdaju. Duboko sam uvjeren da se prema drugima moramo ponašati onako kako želimo da se drugi ponašaju prema nama i živim po tom principu.Zadovoljan sam sobom. Ali ne zato što sam lijepa. Poznajem puno lijepih ljudi, a njihovi životi su jednostavno grozni. Nezadovoljni su sobom. Biti zadovoljan sobom ne ovisi o tome kako izgledate, već o tome kako se osjećate. Volim život, volim putovati. Volim otkrivati ​​sebe i nova zanimljiva mjesta.Vrlo sam samouvjerena žena i ne tražim lake načine. Prilično sam siguran da ću ga, ako imam cilj, postići bez obzira što za to trebam učiniti i koliko će mi vremena trebati, a volim znati činjenicu da sam to učinio sam, bez ičije pomoći. Ali također cijenim život za sve mogućnosti, sve male stvari koje mi mogu dati osjećaj sreće. Mislim da se nikada neću prestati boriti.

INTERESI
Imam mnogo hobija i, da budem iskren, čak ih je teško sve imenovati, ali pokušat ću se sjetiti nekih. Luda sam za pjevanjem, koncertima, zabavama, chilanjem s bliskim prijateljima i sportom. Ali volim i obiteljske praznike, pečenje, kuhanje, pisanje izmišljotina, toplu kavu uz kamin. Ovi moji hobiji pokazuju pravog mene, moju dušu i moje srce. Ponekad obožavam glasne zabave, ali ponekad – odmor kod kuće uz kakav film i šalicu kakaa.Volim kuhati ukusna jela, posebno ribu i slastice.Volim kuhati ukusna jela, posebno ribu i slastice. Radim to s lakoćom i velikim zadovoljstvom)

 

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Jako bih želio upoznati mudrog, pažljivog, pouzdanog i brižnog partnera. Tražim osobu jake volje i cilja, onu koja zna što želi od života. Nadam se da ću život provesti s onom koja će mi pružiti bezuvjetan osjećaj ljubavi, sigurnosti i povjerenja u budućnost. Tražim nekoga tko zna što su odanost, odanost i vjernost.Ljudi koji se vole nastoje slobodno vrijeme provoditi zajedno. Također bih volio svoje slobodno vrijeme provoditi sa svojim voljenim. U dobrim odnosima, pojam praznika dolazi u kuću češće nego redoslijed koji je utvrđen kalendarom. Takve praznike možemo sami sebi stvoriti. Hoće li ti se svidjeti sa mnom?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

One response to “Marija”ŽIVIM I RADIM U DANSKOJ ZELIM LJUBAV I UPOZNAVANJE JAVITE SE””

  1. registrácia na binance Avatar

    Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *