MARIJA: Imam 53 godine, radim kao modna dizajnerka

Pozdrav onima koji cene životnu strast i traže autentičnu vezu u zrelim godinama! Dozvolite mi da se predstavim – Marija, žena u svojim 53 godinama, koja i dalje oseća seksipilne vibracije i sada traga za nekim posebnim s kim će deliti ostatak života.

O Meni:

 • Rođena: 25. april 1969.
 • Visina: 171 cm
 • Zanimanje: Modna stilistkinja / Dizajnerka
 • Prihod: Stabilan, plod njenog poslovnog uspeha
 • Hobi: Strastvena ljubiteljka umetnosti i putovanja

1. Seksipil i Samopouzdanje U Zrelim Godinama

U svojim 50-im godinama, osećam se i izgledam samopouzdano, noseći svoj seksipil s ponosom. Zrela lepota proističe iz unutrašnje snage i samopoštovanja koje nosim kao ponosna žena.

2. Posvećena Poslu i Ličnom Rastu

Kao modna stilistkinja / dizajnerka, posvećena sam svom poslu, ali i konstantnom ličnom rastu. Posvećenost umetnosti odražava se u mom jedinstvenom pogledu na svet i život.

3. Potraga za Partnerom za Zajednički Život

Iako sam postigla mnogo u poslovnom svetu, težim pronaći partnera s kojim ću deliti intimne trenutke i izazove zrelog života. Moj pogled na ljubav i život ispunjen je nadom da ću pronaći nekoga s kim ću ostatak puta proći zajedno.

4. Avanturistički Duh i Ljubav prema Putovanjima

Nisam samo poslovna žena; obožavam avanture i putovanja. Moja ljubav prema istraživanju novih mesta dodaje dodatni sloj uzbudljivosti mom životu.

5. Mudrost koja Inspirše i Toplina koja Greje

Sa više od pola veka života, nosim sa sobom mudrost koja inspiriše druge oko mene. Moja toplina i suptilna elegancija čine me ne samo privlačnom, već i izuzetno inspirativnom osobom.

U zaključku, ja sam Marija – žena koja ne samo što oseća svoju unutrašnju i spoljašnju lepotu, već je spremna podeliti svoj život s nekim posebnim. Ako delite iste vrednosti i tražite partnera za drugu polovinu života, možda sam upravo ja osoba koju tražite.

S poštovanjem i otvorenim srcem, Marija

4 responses to “MARIJA: Imam 53 godine, radim kao modna dizajnerka”

 1. Ratko Avatar

  Cao lepotice moze li broj telefona ili viber

  1. Avatar
   Anonymous

   Moze broj

 2. Avatar
  Anonymous

  Bikovi smo oboje a i rođendan isto 25 april.🙂

 3. Ahmed Avatar
  Ahmed

  Hello my dear, I want to be part of your private world. You will be happy with me. Ahmed from Egypt, 35 years old. Contact me on WhatsApp 00201014485174 or email fahmy8060@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *