JOVANA (37): ZIVIM U AUSTRIJI, USAMLJENA, TRAZIM MUSKARCA ZA..

Ja sam Jovana, imam 37 godina, spremna na novo poglavlje u potrazi za ljubavlju. Linz je grad u kojem sam odlučila započeti ovu priču, a evo i zašto.

Šta Tražim: Moja potraga nije samo za romantičnom ljubavi, već i za dubokim povezivanjem. Želim pronaći osobu s kojom ću dijeliti svoje strasti i snove, nekoga tko razumije važnost smijeha i jednostavnih trenutaka. Ovo je priča o traganju za partnerom koji će postati moj prijatelj i saputnik na ovoj predivnoj životnoj avanturi.

Način Povezivanja: Dok se upuštam u ovu ljubavnu priču, pozivam vas da budete dio nje. Ako cijenite duboke veze, otvoreni ste za nova iskustva i vjerujete u moć povezivanja, možda smo suđeni jedno drugome. Kroz priče, iskustva i razgovore, zajedno ćemo otkriti što budućnost nosi. Život je čarobna avantura, a ja ne mogu dočekati da vidim kamo će nas ona odvesti.

11 responses to “JOVANA (37): ZIVIM U AUSTRIJI, USAMLJENA, TRAZIM MUSKARCA ZA..”

 1. PITER HULIAK Avatar

  Hello babe handsome beautiful woman photo i video music for the compliment. Thanks you photo i video music handsome beautiful woman photo i video music for the compliment. Send me your picture photo woman babe handsome beautiful woman photo i video music next please.

 2. Tomo Avatar

  ko ga ne bi Jovani,ja bi njemu ga zaprdio

 3. Adrej Avatar
  Adrej

  Dopada mi se što vidim i čitam, jedino nas ogromno prostanstvo deli. Ako smatraš da treba javi se na +381655553427 Viber, WhatsApp. Pozdrav.

 4. damir Avatar
  damir

  Javi se

 5. Milan Avatar
  Milan

  Bilo bi mi izuzetno zadovoljstvo,upoznati vas ….stojim na raspolaganju ….ugodan dan.

 6. Predrag Avatar

  Lijep ti pozdrav Jovana.
  Pošto sam pročitao vaš oglas odlučio sam vam se javit. Sviđa mi se šta ste napisali i apsulutno se slažem sa vama. Ako mislite da bi ja bio za vas ta osoba bilo bi mi veoma drago da se upoznamo i t.d. Lijepo vas još jednom pozdravljam.

 7. Samir Avatar
  Samir

  Javi se tu sam za tebe

 8. Ranko Avatar
  Ranko

  Ja sam Ranko Arsić iz Srbije i imam 38 godine i nisam oženjen slobodan sam ako si slobodna devojka da budem moja devojka moj broj telefona je+381611332873

 9. Krunoslav Avatar
  Krunoslav

  Dobar dan ljepotice!!!
  Samac sam nikad oženjen bez djece.Imam 47 godina visok 175 cm težak 107 kg u opadu, crna sada malo prosijeda kosa oči zelenoplave.Nažalost trenutno imam poveći stomak ali ako ti ne smeta javi se.

 10. Elvis Avatar
  Elvis

  Ako ste da uzajamno raznjenjujemo svoje padove, cekam. Pozz

 11. Ilija Jakovljevic Avatar
  Ilija Jakovljevic

  Ja sam Ilija Jakovljevic Facebook,živim u Beogradu a za ostalo,kada se upoznamo jer ima dosta da se priča o nama.Mrzim laž i tražim iskrenu i fer devojku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *