JELKA: Zivjela sam 30 godina u Austriji, sada se u mirovini vracam svojoj domovini.

Pozdrav svima koji cijene bogato životno iskustvo i hrabro koračanje u nove avanture! Dopustite mi da vam predstavim Jasnu, ženu od 65 godina koja je provela tri desetljeća u Austriji, a sada, nakon odlaska u mirovinu, donosi svoju životnu priču nazad u rodnu Hrvatsku.

O Meni:

  • Ime: JELKA
  • Godine: 65
  • Životna Pustolovina: Trideset godina u Austriji, sada povratak kući

1. Životna Lepeza U Austriji

Moj život u Austriji bio je poput šarene lepeze ispunjene raznim iskustvima. Naučila sam, rasla i gradila mostove s različitim kulturama. Sada, s trideset godina životnog iskustva u Austriji, vraćam se svojim korijenima u Hrvatsku.

2. Povratak Kući U Mirovini

Odlazak u mirovinu označio je novu etapu mog života, a povratak kući u Hrvatsku bio je prirodan korak. Sada želim dijeliti svoje bogato iskustvo s ljudima u domovini, donoseći sa sobom ljubav prema različitostima i razumijevanje izgrađeno u stranim zemljama.

3. Gradim Mostove Između Dva Svijeta

Moje srce je most koji povezuje dva svijeta – austrijsku eleganciju i hrvatsku toplinu. Želim graditi mostove između različitih kultura, dijeleći priče, tradiciju i ljubav prema životu.

4. Otvorena Za Nove Prijatelje

Povratak kući donosi mogućnost stvaranja novih prijateljstava i dijeljenja iskustava. Otvorena sam za nova poznanstva s ljudima koji cijene životnu raznolikost i istraživanje svijeta s otvorenim srcem.

Zaključno, ja sam JELKA, 65-godišnja žena koja nosi sa sobom trideset godina iskustva iz Austrije, spremna za nova poglavlja u Hrvatskoj. Ako dijelite ljubav prema putovanjima i životnim pričama, pozivam vas da zajedno gradimo mostove i istražujemo čuda života.

S poštovanjem, JELKA

One response to “JELKA: Zivjela sam 30 godina u Austriji, sada se u mirovini vracam svojoj domovini.”

  1.  Avatar
    Anonymous

    Viber +38267482616 milenko javi se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *