JANA: Imam 47 godina, radim kao sekretarica, razvedena sam i usamljena

Ja sam Jana, 47-godišnja sekretarica s velikim srcem i još većom željom za ljubavlju. Možda se na prvi pogled čini da sam obična sekretarica, ali iza te titule krije se žena puna života, ljubavi i spremna na nove avanture.

Moja prošlost nije uvijek bila bajna. Posle 15 godina braka, donijela sam hrabru odluku da se razvedem. Trpjela sam u braku nasilje, a moj bivši suprug uvijek je sumnjao u moju vjernost, iako to nikada nije bila istina.

Sa svojih 47 godina, osjećam se snažnije i samopouzdanije nego ikad prije. Volim izazove i nova iskustva te vjerujem da nikad nije kasno za ljubav i sreću. Tražim partnera koji će biti moj prijatelj, suosjećajan suputnik i ljubavnik, netko tko će mi donijeti radost i ispunjenje u život.

Iako sam zauzeta svojim poslom, uvijek pronalazim vrijeme za romantične večere, šetnje pod zvijezdama ili jednostavno uživanje u zajedničkim trenucima. Dakle, ako si spreman za avanturu s ženom poput mene, rado bih te upoznala.

Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i zajednički interesi mogu odvesti.

S ljubavlju, Jana

4 responses to “JANA: Imam 47 godina, radim kao sekretarica, razvedena sam i usamljena”

 1. mikele Avatar
  mikele

  voleo bih da te upoznam i da se druzimo posto su nam slicna interesivanja, javi se na imejl da krenemo sa caskanjem.

 2. Goran Orion Avatar

  Predivno izgledaš i deluješ ozbiljno i samouvereno ! Ne znam koliko bi veza sa tobom bila moguća , ali hajde da krenemo od nečega …ja sam iz BGD-a

 3. Štefan Fidler Avatar
  Štefan Fidler

  Želiš upoznati Slovenca?Onda se mi javi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *