IVONA: Želim upoznati iskrenog starijeg muškarca..

Zovem se Ivona, imam 36 godina, i kroz život sam naučila cijeniti iskustvo, zrelost i dubinu koju stariji muškarci donose u vezu. Moja privlačnost prema iskusnijim partnerima nije samo stvar osobnog ukusa, već i dubokog uvjerenja da prava veza raste na temeljima razumijevanja, poštovanja i zajedničkih vrijednosti.

Kao žena koja voli učiti i rasti, cijenim muškarce koji su prošli mnogo, znaju tko su i što žele od života. Smatram da stariji partneri donose razinu sigurnosti, stabilnosti i iskustva koje ne samo da obogaćuje vezu, već i potiče osobni razvoj. Njihova sposobnost da budu prisutni, da slušaju i dijele mudrosti života, nešto je što duboko cijenim.

U svojim 36 godina samostalno sam izgradila zadovoljavajuću karijeru, uspostavila stabilan krug prijatelja i hobija koji me ispunjavaju, poput planinarenja, kuhanja, i čitanja klasične književnosti. Sada sam u točki gdje želim podijeliti te radosti sa zrelijim partnerom koji razumije važnost dijeljenja i zajedničkog rasta.

Tražim muškarca koji je iskusio život sa svim njegovim usponima i padovima, i iz tih iskustava izvukao lekcije koje ga čine mudrim, empatičnim i strpljivim. Netko tko cijeni duboke razgovore uz čašu dobrog vina, zajedničke šetnje u prirodi, i sposoban je za pružanje istinske emocionalne podrške.

Nije mi samo do godina; tražim kvalitetu, dubinu i iskrenu povezanost. Želim partnera koji zna cijeniti i poštovati ženu kao što sam ja, koja je neovisna, inteligentna i puna života. Muškarca koji je spreman zajedno sa mnom graditi odnos pun ljubavi, razumijevanja i uzajamnog poštovanja.

Ako se vidiš u ovim riječima, ako si muškarac koji želi podijeliti svoje iskustvo i život s partnericom koja cijeni zrelost i dubinu, možda sam baš ja osoba s kojom možeš započeti novo poglavlje u životu. Ivona čeka da zajedno kročimo u budućnost, obogaćeni svim lijepim što život ima za ponuditi.

16 responses to “IVONA: Želim upoznati iskrenog starijeg muškarca..”

 1. Zdravko Avatar
  Zdravko

  Javi se Ivona da se javim tebi!!

 2. zoki Avatar
  zoki

  Zdravo ivona
  Javi se ako zelis da se upoznamo
  I ako trazis za vezu

 3. Vedran Avatar

  Bok ja sam zainteresiran za brak i vezu sa mlađom djevojkom

 4. rustem zekirovic Avatar

  zdravo Ivona jasam samac zivim u dansku penzioner sam imam dobru penziju
  ako oces da se dogovorimo javise na viberk 0045-60161381
  ili na mendjeru mozes me pronaci RUSTEM ZEKIROVIC LJUBIMTE JA IZ SRCA

 5. A--- Zagrijani takmac Avatar
  A— Zagrijani takmac

  Bog srce od Ivone ja sam umirovljeni udovac I tražim saputnika poput takvih manira. Kompromisa je uvijek bilo i biće fala Bogu.

 6. Bozidar Borovcak Avatar
  Bozidar Borovcak

  Pozdrav od Božidara, 57 g,rastavljen sam I trazim partnericu za ostatak zivota, 098 131 6944 je broj, javi se porukom ako poželiš

 7. Kizli Adams Avatar
  Kizli Adams

  Aj čitamo knjige E

 8. Zoran Sindjelic Avatar
  Zoran Sindjelic

  Da, da
  Lepa bajka

 9. Ahmed Avatar
  Ahmed

  Hello my dear, I want to be part of your private world. You will be happy with me. Ahmed from Egypt, 35 years old. Contact me on WhatsApp 00201014485174 or email fahmy8060@gmail.com

 10. MILAN Avatar

  MILAN iz Leskovca , 1973 god , Neoženjen , Nema decu , i Bez poroka .
  Upoznao bi Devojku ili Damu , radi Ozbiljne veze i BRAKA .
  Mob : (+381)62486166
  SRBIJA

 11. Vladan Avatar
  Vladan

  Javi se ako źeliš

 12. Avatar
  Anonymous

  Ivo Split 00385 92 2626541

 13. am siteleri Avatar

  sexx tthighereduhryyy.Qurmq9B4qXb

 14. mikele Avatar
  mikele

  ako si za caskanje sa ozbiljnim muskarcem javi se na imejl, nadam se lepom druzenju.

 15. binance帳戶創建 Avatar

  Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *