IRENA”IMAM 37 GODINA I RANO SAM OSTALA UDOVICA ZELIM DRUZENJE I LJUBAV”

Interesi
Sport, ples, aktivnosti na otvorenom, shopping, psihologija, biznis, kazalište, crtanje, umjetnička gimnastika i plivanje.Volim sport od djetinjstva, stalno nešto radim, ali redovito mijenjam svoje hobije – plivanje, ples, ali posebno me zanimaju različite vrste fitnesa. Stalno idem u teretanu, a više volim kardio i crossfit. Također volim stilistiku – pomaže mi odabrati individualni stil u odabiru frizure, odjeće i šminke kako bih istaknuo sve svoje prednosti. Osim toga, volim duge šetnje na svježem zraku u društvu svojih bliskih prijatelja. U slobodno vrijeme uvijek odemo u kino na premijeru dobrog i uzbudljivog filma. Ako sam žedan za promjenom, najbolji način je otići negdje na par dana.

Self Description
Umorni ste od dosadnog života? Je li to sve zato što nemate lijepu azijsku čokoladicu?! Slažete li se sa mnom? Namignem. U meni teče vrela krv, spreman sam pokazati koliko strasti i ljubavi može biti u jednoj dami, spreman sam ti dati cijelog sebe svaki dan. Po prirodi sam vrlo draga i iskrena osoba, samo nažalost u naše vrijeme malo tko zna cijeniti te kvalitete, ali znam da mogu naći osobu koja će to cijeniti u meni, koja ima iste vrijednosti. Ne mogu se nazvati idealnom damom, jer nema idealnih ljudi, ja, kao i svi drugi, imam svoje nedostatke i prednosti. Ja sam iskrena osoba, uvijek kažem ono što mislim. Zato ti sad kažem da-da tebi, piši mi, daj nam priliku da se približimo jedno drugom. Ne želim sjediti ovdje dugo,Moja glavna motivacija je razvijati se i pronalaziti pluseve u svim životnim situacijama. Ja sam svestrana osoba i ispunila sam glavnu svrhu svake žene, a to je da sam više od pola svog života posvetila sportu. Tko je za tebe prava žena? Barem po mom razumijevanju, prava žena bi trebala znati 1000 i 1 način kako usrećiti svog muškarca. Ja sam privlačna, energična, pozitivna i strastvena žena kojoj jako nedostaje muške topline, pažnje i brige. Znaš li kako usrećiti ženu poput mene? Ma, nije teško – morate imati krila, jer ako želite anđela, morate biti njezina krila.

Tražim
Govoreći o osobi koju želim upoznati, mogu reći jednu stvar: molim vas, budite iskreni sa mnom. Nema potrebe za lažnim riječima i obećanjima. Tražim otvorenog, vedrog i mudrog muškarca. Nije me briga za tvoj izgled, tvoju visinu, osobni prihod, nacionalnost ili godine. Za mene je najvažnije kakav odnos imamo jedni prema drugima. Bude li postojalo poštovanje i razumijevanje, zajedno ćemo prebroditi sve poteškoće koje nam se nađu na putu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

One response to “IRENA”IMAM 37 GODINA I RANO SAM OSTALA UDOVICA ZELIM DRUZENJE I LJUBAV””

  1. Binance Avatar

    Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *