EMINA: Zivim i radim u Austriji, imam 42 godine, neudata sam i usamljena

Pozdrav svima,

Ja sam Emina, 42-godišnja žena koja traži ljubav i prijateljstvo u svom novom domu u Austriji. Moji korijeni sežu do prekrasne Bosne, zemlje koja je uvijek bila moj dom i gdje sam stvorila mnoga nezaboravna sjećanja.

Kroz godine sam naučila cijeniti vrijednost obitelji, prijateljstva i jednostavnosti života. Moje srce i dalje kuca za Bosnu, ali sudbina me odvela u Austriju gdje sada živim i radim. Iako je moj životni put bio ispunjen izazovima i promjenama, uvijek sam ostala vjerna sebi i svojim vrijednostima.

U Austriji sam pronašla novu priliku za život, radeći predano i gradeći svoju budućnost. No, unatoč uspjehu na profesionalnom planu, osjećam usamljenost u svom srcu. Nedostaje mi toplina obiteljskih okupljanja i smijeh s prijateljima koji su uvijek bili moja podrška.

Iznad svega, tražim partnera koji će mi biti oslonac i podrška, netko tko će cijeniti moje korijene i tko će dijeliti moje vrijednosti. Osobu s kojom ću moći graditi zajedničku budućnost, punu ljubavi, razumijevanja i radosti.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu sa ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i prijateljstvo mogu odvesti.

S ljubavlju, Emina

4 responses to “EMINA: Zivim i radim u Austriji, imam 42 godine, neudata sam i usamljena”

 1. Smajil Hankic Avatar

  Draga gospodjo Emina,
  Tvoja ljubaznost i ljupkoscu se osjete, dajuci dojam dobre i veoma lijepo odgojeni osobe sto je danas rijetkost. Kao da te znam, iako te, vjerovatno, nikad u zivotu nikad nisam sreo, ali bih te rado upoznao.
  Svijet je mali, mozda te ove moje rijeci zaintrigiraju. Salzburg je lijep grad ali je u Bosni najbolje.
  Smajo

 2. Goran Avatar
  Goran

  Voleo bih da se upoznamo.

 3. Srki Avatar
  Srki

  Hello bejby mislim dijalog stobom bit ce uspjeh

 4. Dalibor Avatar
  Dalibor

  javi se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *