DRAGANA-DADA”IMAM 35 GODINA I ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE”

Interesi
Volim slušati glazbu, pogotovo dok vozim, daje mi puno energije i popravlja mi raspoloženje. Obožavam šetati prirodom, ali u isto vrijeme nemam ništa protiv da tenisice zamijenim prekrasnom večernjom haljinom. Prije preseljenja u Ameriku radila sam kao profesorica engleskog, uvijek sam voljela učiti strane jezike, sada učim jezik ljubavi – francuski.Obožavam modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Volim stvarati ljepote i uvijek pokušavam izgledati privlačno! Obožavam more i kad mi se ukaže prilika uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobra sam u kuhanju. Trudim se voditi zdrav način života. Nadam se da ste na istoj stranici sa mnom! Ako ne – rado ću saznati više o vašim interesima i podijeliti ih s vama!

Self Description
Želite li upoznati zanimljivu, ljubaznu damu čije je srce prepuno ljubavi? Mislim da mi je ljubaznost čak pomalo i mana, ali u isto vrijeme smatram da je to odlika karaktera prave dame. Trenutno živim u Americi i posjećujem roditelje jednom godišnje, jako volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i nadam se da ću sljedeći put doći k njima sa svojim voljenim muškarcem kojeg ću ovdje upoznati.Ja sam šarmantan, ljubazan, pošten, dobro obrazovan i inteligentan. Ja sam mlada žena s lijepim osmijehom i dobrim smislom za humor! Vrlo sam brižna, puna ljubavi i pažljiva! Vrlo sam romantična i nadam se da ću imati puno sretnih, romantičnih, strastvenih trenutaka u budućim odnosima sa svojim posebnim muškarcem! Volim praviti iznenađenja i imati avanture! Želite li saznati više o meni? Zato mi pišite!

 

Tražim
Bitno mi je da smo s mojim čovjekom na istoj valnoj duljini. Kako bismo uvijek lako i brzo mogli donijeti bilo koju odluku, možemo se podržati. Važno mi je da nismo samo dobri ljubavnici, nego prije svega dobri prijatelji koji vjeruju jedno drugom u svemu. Tražim srodnu dušu i sanjam o ljubavi koja se događa samo jednom u stoljeću.Svog partnera zamišljam kao ljubaznog gospodina, koji zna kako se ponašati prema svojoj dami! Vjerujem u romantiku i nadam se da imate romantičnu dušu i želju da volite i budete voljeni! Trebam brižnog, ozbiljnog i samouvjerenog muškarca. Ako si spreman učiniti me najsretnijom ženom na cijelom svijetu, učinit ću isto za tebe! Sve je u našim rukama, slažete li se sa mnom?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *