DINA”IMAM 27 GODINA I ZELIM UPOZNATI ISKUSNOG MUSKARCA JAVITE MI SE”

LIK
Neki bi mogli reći da sam vražji, a neki da sam ljubazan pahuljasti anđeo. I jedno i drugo bi bilo u pravu. Vulkan strasti vrije u meni. Isto poput vulkana, mogao bih ostati miran neko vrijeme, ali kad jednom dodirnete moje točke, cijeli proces počinje teći vrlo brzo. Udri i spali sve i svakoga. Neću prihvatiti da budem opcija.Jeste li ikada upoznali najekscentričniju i najnepredvidljiviju damu? Valjda sam to ja. Blistavog izgleda i netipičnog načina razmišljanja kao za plavušu =) Ja sam vrlo životna žena koja voli život. Imam puno neiskorištene ljubavi koju želim podijeliti sa svojim budućim voljenim suprugom. Važno mi je ne samo uzimati, nego i davati. “Što više daješ svoje topline, pažnje, ljubavi, to više dobivaš.” Trenutno nemam neku univerzalnu formulu, niti jasan recept kako biti sretan, a samim tim i voljenu osobu učiniti takvom. Namjeravam u budućnosti stvoriti najugodniju toplu atmosferu u našem odnosu iu našem domu. Nisam spremna biti samo domaćica, koja će se brinuti samo o kućnim nevoljama. Ja sam ambiciozna i svrhovita moderna žena.

INTERESI
Šetnja prirodom mi donosi mir. Usput, je li dobra ideja za spoj otići na piknik s dekom i košarom hrane s voljenom osobom? Volim putovati, jer ima toliko mjesta na svijetu koja vrijedi vidjeti. Ponekad šminkam žene, sviđaju mi ​​se njihove reakcije. O da, sport, moja strast koja je postala posao. Također volim sudjelovati u foto snimanjima i okušati se u različitim slikama. Naravno, knjige, šetnje s prijateljima u kafiću sastavni su dio mog života.Zanima me suvremena umjetnost, arthouse svjetska kinematografija. Također, često obraćam pažnju na novitete modne industrije industrije. U slobodno vrijeme čitam filozofsku i psihološku literaturu. Vodim aktivan društveni život.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne mogu opisati savršenog muškarca jer jednostavno ne vjerujem u savršenstvo općenito. Svi mi imamo svoje demone. Jednostavno je takav kakav jest. Želim pronaći nekoga tko će me voljeti unatoč mojim manama i cijenit će moje društvo bez obzira na sve. Nije me briga kakav si tip muškarca ili koliko godina imaš. Nisam promijenio svoju osobnost tijekom života i to je ono do čega mi je najviše stalo kod drugih ljudi. Samo budi svoj, stvaran.Želim okušati sreću i pronaći svoju polovicu prijatelja. Za mene je ovo novi korak u pronalasku voljene osobe, ali barem ću steći neprocjenjivo iskustvo. To je nova usluga za mene, ali pretpostavljam da će otvoriti dobru priliku da nađem muškarca koji će savršeno odgovarati jedno drugome. Što se tiče muškarca mojih snova, želim pronaći muškarca bliskog po duhu, karakteru, svjetonazoru i temperamentu. Dobar smisao za humor i iskrena velikodušnost, brižnost, glavne su odlike mog odabranika. Voljela bih da bude ozbiljan, odgovoran i ljubazan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

One response to “DINA”IMAM 27 GODINA I ZELIM UPOZNATI ISKUSNOG MUSKARCA JAVITE MI SE””

  1. Dragan Avatar
    Dragan

    Veliki pozdrav za tebe. Javi mi se na email barister.gagi@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *