DEJANA”MUŽ ME OSTAVIO ŽELIM RAZMENU SLIKA I DRUŽENJE JAVITE MI SE>”

Pozdrav, ja sam ljubazna, odgovorna, karizmatična žena, volim kuhati, plesati, putovati, oduvijek sam mislila da je najbolja stvar koju ljudska bića mogu učiniti da mogu putovati i iskusiti ljepote krajolika koje krasi naš planet nudi nam, ja sam profesionalac diplomirao sam publicistiku prije nekoliko godina, pišite mi da me upoznate više,Ja sam ljubazna, skromna, simpatična, brižna djevojka. Moji prijatelji kažu da imam jako dobro srce. Uvijek pomažem obitelji i prijateljima. Vjerujem da ljudi trebaju pokazivati ​​ljubav i brigu jedni za druge, posebno u stvarnosti naših teških vremena. Slobodno vrijeme volim provoditi aktivno. Volim se rolati po parkovima i trgovima i voziti bicikl u prirodi. Volim šetati večernjim gradom i uživati ​​u njegovoj ljepoti, slušati glazbu ili piti ukusnu kavu u ugodnom kafiću. Volim putovati i upoznavati nove ljude, njihovu tradiciju i mentalitet, posjećivati ​​nova mjesta i proučavati njihovu povijest, arhitektonske značajke. Moj hobi je nail art. Inspirira me i smiruje ova umjetnost, daje mi osjećaj bezgranične slobode i poleta misli.

INTERESI
Volim se baviti sportom i putovati, volim čitati i kuhati,Od malena sam voljela stvarati nešto svoje: izrađivati ​​aplikacije, izrađivati ​​igračke i njima ukrašavati kuću za Novu godinu ili Božić. Ali najčešće sam uzimao blok za crtanje i punio ga ilustracijama u boji – slikama koje su mi se spontano pojavljivale u glavi. Odrasla sam i moja ljubav prema crtanju i stvaranju nečeg lijepog prerasla je u ljubav prema umjetnosti nail arta. Volim stvarati ljepotu na noktima svojih djevojaka i vidjeti osmijeh na njihovim sretnim licima.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pozdrav, ja sam Yenny, ja sam žena koja je poduzetnica od malena, uvijek volim vidjeti dobru stranu života, kao osoba smatram se sretnom i karizmatičnom ženom, ponekad sam i malo sramežljiva , ali samo ponekad, volim kuhati i jesti zdravo, tražim muškarca koji me voli zbog žene kakva jesam i voli me bez obzira na uvjete.Čovjek treba biti mudar i donositi informirane odluke. Moj čovjek mora imati vruće srce i hladan um. Želim da moj muškarac bude pozitivan i uživa u životu koji živi. Jako volim muškarce sa smislom za humor koji se znaju šaliti i smijati sami sebi. Želim pratiti čovjeka, osjetiti njegovu podršku, vidjeti divljenje i ljubav u njegovim očima. Moj muškarac treba imati životne vrijednosti i tradiciju. Voljela bih da mi je dobar prijatelj i izvrstan ljubavnik.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

4 responses to “DEJANA”MUŽ ME OSTAVIO ŽELIM RAZMENU SLIKA I DRUŽENJE JAVITE MI SE>””

 1. dejan cvetkovski Avatar
  dejan cvetkovski

  Kontakt viber 075-331-014

 2. Avatar
  Anonymous

  Trazi sliku

 3. Janosevic Radoje Avatar
  Janosevic Radoje

  Javi se u Dm . Druzenje bebo. Dogovor. Mmmm

 4. Inscreva-se na binance Avatar

  I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *