DARIJA: Imam 52 godine, prije 4 godine sam se razvela, usamljena sam..

Pozdrav onima koji cijene životnu raznolikost i traže toplinu zajedništva u zrelim godinama! Dopustite mi da se predstavim – Darija, žena u svojim 52 godine iz prekrasnog grada Rijeke, koja je prošla kroz razvod prije 4 godine i sada osjeća prazninu u jutarnjim i noćnim trenucima.

O Meni:

 • Rođena: 14. rujan 1971.
 • Visina: 169 cm
 • Lokacija: Rijeka, Hrvatska
 • Bračni Status: Razvedena, tražim srodnu dušu
 • Trenutno Osećanje: Usamljena u jutarnjim i noćnim satima

1. Životna Lekcija Nakon Razvoda

Nakon razvoda prije četiri godine, život mi je postao uzbudljiv put samopronalaženja. Sada, s iskustvom iza sebe, otvorena sam za novo poglavlje i tražim nekoga s kim ću dijeliti ljubav, smijeh i svakodnevne trenutke.

2. Usamljenost u Jutarnjim i Noćnim Satima

Jutarnja kava i večer prije spavanja postali su usamljeni rituali koje bih voljela podijeliti s nekim posebnim. Unatoč sreći koju pronalazim tijekom dana, osjećam prazninu u ovim trenucima koji su namijenjeni dijeljenju i bliskosti.

3. Otvorena za Nova Prijateljstva i Ljubav

Moje srce je otvoreno za nova prijateljstva i ljubav. Tražim nekoga tko će razumjeti zrelost života, tko će cijeniti tišinu zajedničkih trenutaka i tko će dijeliti radosti i izazove svakodnevnog života.

4. Prijateljica, Ljubavnica, Partnerica

Spremna sam biti prijateljica, ljubavnica i partnerica. Nisam opterećena prošlošću, već gledam s nestrpljenjem prema budućnosti s nekim posebnim.

5. Rijeka – Grad Mog Srca

Rijeka, grad mog srca, postaje još ljepša kada je dijelim s nekim koga volim. Želim istraživati obalu, uživati u koncertima i romantičnim šetnjama uz nekoga s kim dijelim iskrene emocije.

U zaključku, ja sam Darija- žena koja traži srodnu dušu kako bi zajedno ispisali novo poglavlje u knjizi života. Ako prepoznaješ vrijednost jutarnje kave i tišine noćnih trenutaka, možda smo stvoreni jedno za drugo.

S poštovanjem i otvorenim srcem, Darija

3 responses to “DARIJA: Imam 52 godine, prije 4 godine sam se razvela, usamljena sam..”

 1. Csaba1985 Avatar
  Csaba1985

  Cao
  Ja se zovem Caba imam 39 godina zivim u svicarsku I trazim lepotu kao ti pisi poz caba

 2. Ovi Avatar
  Ovi

  Pozdrav, sa Vama bih rado popio jutarnju kavu.
  Ja sam u Zadru.

 3. Ado Avatar
  Ado

  Cao ja sam zaintresovan za druzenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *