BOJANA: Imam 41 godinu, neudata sam, trazim postenog muskarca

Pozdrav svima,

Ja sam Bojana, 41-godišnja žena koja vjeruje u snagu ljubavi i spremna je za novo poglavlje u životu. Iako sam neudata, gledam na svoje godine kao na priliku za nova iskustva, nova prijateljstva i, naravno, ljubav.

Kroz godine sam naučila cijeniti male radosti života – od šetnji u prirodi do toplih razgovora s prijateljima. Volim istraživati nove staze, isprobavati nove aktivnosti i otkrivati ​​što život ima za ponuditi.

Moje srce je otvoreno za ljubav i spremno je primiti pravu osobu. Tražim partnera koji će dijeliti moje vrijednosti, tko će me razumjeti i podržati u svim aspektima života. Osoba koja cijeni iskrenost, poštovanje i duboku povezanost.

Iako sam neudata, vjerujem da je prava ljubav moguća u svakoj fazi života. Vjerujem u iskrenost, otvorenost i spremnost na kompromise u vezi te sam spremna uložiti trud i ljubav u odnos koji će biti ispunjen srećom i harmonijom.

Dakle, ako si spreman za ljubavnu pustolovinu sa ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav može odvesti.

S ljubavlju, Bojana

17 responses to “BOJANA: Imam 41 godinu, neudata sam, trazim postenog muskarca”

 1. Željko Avatar
  Željko

  Javi se ja sam za upoznavanje

  1. Marjan Donev Avatar
   Marjan Donev

   Zdravo milo ke mi bide ako sorabotuvame i se dopisuvame na facbook i mi prakas poraki na facbookot

 2. Avatar
  Anonymous

  Pozdrav

 3. Dragan Avatar
  Dragan

  Zdravo ja sam dragan zeleo bih da probamo

 4. Blagoja Avatar
  Blagoja

  Moze da se upoznamo ako hoceh?

 5. Mitić Mića Avatar
  Mitić Mića

  🍀♥️♥️♥️🌴

  1. Damian Avatar
   Damian

   BEAUTIFUL😉😗😍

 6. Avatar
  Anonymous

  Ja bi te jebo

 7. Lionheart Avatar
 8. Lionheart Avatar

  Vazi,posalji broj.

 9. su patlağı Avatar

  su patlağı Beşiktaş’de su kaçağı tespiti yaptırmak isteyenler için kesinlikle profesyonel bir firma seçmek önemlidir. Çünkü bölgenin altyapısı ve yapısal özellikleri göz önüne alınmalıdır. https://www.otava.me/blogs/58962/Be%C5%9Fikta%C5%9F-Su-Ka%C3%A7a%C4%9F%C4%B1-Tespiti

 10. Jebal Avatar
  Jebal

  Au Bojana dobra si, 24 cm za tebe i dobar bankovni račun, nebi stajao dva sata sa tobom, 0642922772 javi se

 11. Vasilić Ljubiša Avatar
  Vasilić Ljubiša

  Ispisano iz dubine duše kao da,pisao sam ja tebi.I to u bukvalu

 12. TONI Avatar
  TONI

  evo me nasla si me sve sto trazis je u meni toni iz kumanovo tel. +389076774413 kumanovo inace imam 58 godina i sam veoma iskren i posten rak u horoskopu veliki emotivac romanticar i veoma harizmatican imaj lep dan pozdrav

 13. Predrag Avatar

  Pozdrav Bojana.
  Pošto sam vidio tvoj oglas odlučio sam ti se javit jer si mi se veoma dopala. Vidi da tražiš poštenog momka koji bi te volio i poštovao i dao ti pažnju i nježnost vjeruj mi da sam to ja. Ja sam osoba veoma jednostavna koja puna razumijevanja i ljubavi a pogotovo osobi koja je samnom. Ako se odlučiš mi se javit možeš me kontaktirati na broj mobitela 097 6551225. Bilo bi mi veoma drago da se upoznamo. Lijepo te pozdravljam i nadam se tvom javljanju. Pozdrav 😘.

 14. Nino Avatar
  Nino

  Bok Bojana
  Ja sam ti iz Siska i mislim da sam ja za tebe
  Ako se odlučiš javi se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *