ANJA: Imam 40 godina, nevina sam, imam dvoje dece, javi se za upoznavanje

Ćao svima, ja sam Anja, imam 40 godina i plavuša sam. A znate šta me nervira? Što neki muškarci i dalje misle da, ako je žena plava, automatski mora biti naivna ili glupa. Da li ste ikad čuli gori stereotip?!

Ne znam odakle to potiče, ali ja sam žena koja je prošla mnogo toga u životu, i ne dozvoljavam da me iko potcjenjuje zbog moje boje kose. Radim, vrijedna sam i znam šta želim. Tražim muškarca koji će me cijeniti zbog onoga što nosim u glavi, a ne kako izgledam.

Da li zaista vjerujete u te glupe fore o plavušama, ili je to samo izgovor za muškarce koji ne znaju kako da se nose sa ženom koja je pametna i lijepa? Hajde da pričamo o tome – da li izgled stvarno definiše koliko neko vrijedi?

Ako si neko ko zna šta znači prava žena, slobodno se javi. Ali ako misliš da je kosa sve što čini osobu, nastavi dalje. Nemam vremena za te igre.

DODAJ ME NA → PROFIL

6 responses to “ANJA: Imam 40 godina, nevina sam, imam dvoje dece, javi se za upoznavanje”
  1. bandar togel resmi Avatar
  2. Fulirko Avatar
    Fulirko

    javi se

  3. Üsküdar su tesisatı hizmeti Avatar

    Üsküdar su tesisatı hizmeti Üsküdar’da su tesisatı sorunlarında ilk arayacağım firma Efsane Tesisat olacak. https://twitback.com/ustaelektrikci

  4. Üsküdar doğalgaz tesisatı Avatar

    Üsküdar doğalgaz tesisatı Üsküdar termal kameralı su kaçağı tespitiyle, su sızıntılarını kırmadan tespit ediyoruz. Profesyonel ve uygun fiyatlı çözümler. https://bib.az/read-blog/71000

  5. Rade Avatar
    Rade

    A jeste jave se ove zene ali juce poslo sam poruka i poruka jednoj curi nidje odvgovora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *