Categories Uncategorized

ARIJANA: Muz me prevario, a sada trazim nekoga ko ce me voljeti iskreno, javi se

Pozdrav svima! Zovem se Arijana, imam 38 godina, živim u Sarajevu i radim u agenciji za putovanja. Moj posao me vodi na različite strane svijeta, upoznajem ljude i uživam u tome što svakodnevno radim nešto dinamično. Međutim, iza mene je jedan težak period u životu. Nakon godina braka, otkrila sam da me muž vara. To je bio trenutak kad se sve srušilo.

Nikada nisam mislila da ću se naći u takvoj situaciji. Prevara me duboko povrijedila, razvod je bio težak, ali shvatila sam da ne mogu ostati u vezi bez povjerenja. Trebalo mi je vremena da se oporavim, da ponovo stanem na noge i da shvatim svoju vrijednost. Sada, nakon svega što sam prošla, spremna sam da krenem dalje, ali ovoga puta želim muškarca koji je pošten, iskren i koji će me cijeniti.

Radim u agenciji za putovanja, što znači da volim avanture i nova iskustva. Ali u ljubavi, želim stabilnost. Trazim muškarca koji ne igra igre, koji zna šta znači biti vjeran i spreman za ozbiljnu vezu. Nisam zainteresirana za prolazne veze ili nekoga ko nije siguran u svoje namjere. Prošla sam dovoljno kroz život da znam šta želim, a to je ljubav bez laži i prevara.

Ako si muškarac koji cijeni iskrenost, voli putovanja i spreman si za vezu bez obmana, javi se. Možda je ovo prilika da oboje pronađemo ono što tražimo.

DODAJ ME NA → PROFIL

2 comments

Zoran Sindjelic says:

Ja prevaren posle 20

Djole says:

Gledaj u budućnost i nemoj se okretati
Lakše je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like