Categories Uncategorized

ELMA: Imam 33 godine, neudata sam, nikad nisam imala ono..

Zdravo! Ja sam Elma, dolazim iz Sarajeva, imam 34 godine i, iako nisam udavana, nikada nisam imala ozbiljnu vezu. Zivot me odveo na razne puteve – skolovala sam se, gradila karijeru i sada radim kao uspjesna administrativna radnica u jednoj firmi. Volim svoj posao, zadovoljna sam sa mnogo toga u zivotu, ali vec neko vrijeme osjecam da je vrijeme za nesto drugo – za ljubav.

Nikada nisam zurila s vezama, uvijek sam smatrala da se prava ljubav ne treba forsirati. Uvijek sam zeljela da, kada se to desi, bude iskreno, cisto i posebno. Iako mozda zvuci nevjerovatno, nikada nisam imala onu pravu vezu. Voljela bih upoznati muskarca koji razumije sta to znaci – da polako gradimo povjerenje, bez pritiska i zelje za necim prolaznim.

Trazim ozbiljnog, iskrenog muskarca, nekoga ko zna sta zeli u zivotu. Neko ko cijeni prave vrijednosti i ko je spreman da zajedno krecemo na to putovanje zvan “ljubav”. Nisam neko ko trazi povrsne avanture ili prolazne momente, vec muskarca koji razumije zrelost, postovanje i dugorocnu vezu.

U slobodno vrijeme volim setnje po starom gradu, posjete kulturnim dogadjajima, ali i jednostavne veceri kod kuce uz dobar film ili knjigu. Zivot je kratak, a voljela bih ga podijeliti sa nekim ko je spreman na iskrenu vezu.

Ako si muskarac koji trazi nesto ozbiljno, i mislis da mozemo ostvariti nesto lijepo zajedno, slobodno me dodaj na profil ispod. Mozda je ovo pocetak jedne lijepe ljubavne price.

DODAJ ME NA → PROFIL

15 comments

Bojan Delic says:

Ono koje

Aleks says:

Bok sem Aleks star sem 50let.Iz Štajerske delam v Ljubljani živim pa v Izoli.Sem resen.Iscem sorodno dušo, ki je pripravljena na dobro in slabo.

dragan says:

Ozbiljan, nezan,strastven,diskretan,cist i kulturan. Visok 187, tezak 110kg,, volim sex to mi je jedina mana.Hvala unapred ocekujem poruke na viber ili sms, pa poziv 0612007453..

Jasmin says:

Zdravo ljepotice! Zelio bih da se upoznamo ako si iskrena i stvarno trazis ovo sto si objava

I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool.

MILAN iz SRBIJE , Neozenjen , Nema dece , i Bez poroka .
Upoznao bi devojku , radi Ozbiljne veze i eventualno Braka
Mob : (+381)62486166

Javisedse upoznamo jasam slobodan Lujanov iz juznog banata javiseimam 34godine i zivim sam 0652204898

Mating Press Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like