Categories Uncategorized

EDITA: Imam 31 godinu, trazim zrelijeg muskarca koji zna sta hoce

Pozdrav! Ja sam Edita, rodjena 14. maja 1993. godine u jednom manjem mjestu u Bosni. Sada imam 31 godinu i nakon zavrsetka skole, preselila sam se u veci grad kako bih ostvarila svoje ciljeve. Diplomirala sam ekonomiju i radim vec nekoliko godina u banci. Posao me ispunjava, ali shvatila sam da mi u zivotu nedostaje nesto vazno – neko ko ce biti moj partner, prijatelj i podrska.

Do sada sam bila posvecena svom obrazovanju i karijeri, ali kako godine prolaze, zelim da pored sebe imam muskarca koji zna sta hoce u zivotu. Neko ko je prosao kroz svoje zivotne izazove, naucen iskustvima, i spreman da gradi ozbiljnu vezu. Iskrenost, postovanje i zrelost su mi jako vazni, zato trazim nekoga ko cijeni te vrijednosti.

Volim prirodu, putovanja, ali isto tako uzivam u mirnim trenucima kod kuce – uz film, dobru muziku ili knjigu. Drustvo i prijatelji su mi uvijek vazni, ali ono sto mi zaista nedostaje je taj poseban neko s kim bih mogla podijeliti i sretne i teske trenutke.

Nisam neko ko trazi prolazne veze i neozbiljne avanture. Trazim muskarca koji zna sta hoce, koji je stabilan i spreman da zajedno gradimo nesto trajno. Voljela bih da upoznam nekoga ko je zreo, ima jasne ciljeve i ne boji se ozbiljne veze. Ako si taj muskarac i ako mislis da smo na istoj talasnoj duzini, dodaj me na profil ispod. Mozda je ovo pocetak necega posebnog.

DODAJ ME NA → PROFIL

13 comments

Ivica Vincetic says:

Edita, kako zgodna i slatka cura bože dragi! Šećer i med si! Samo se javi, čekam te. 💋😛😍🥰💕

Lijep ti pozdrav Edita.
Pošto sam vidio tvoj oglas odlučio sam ti se javit. To šta ti želiš da upoznaš životnog suparnika tako i ja želim.
Ko zna možda smo i stvoreni jedno za drugo. Ako želiš javi mi se ili pošalji zahtjev za prijateljstvo. Lijepo te pozdravljam.❤️

Faik ibraimi says:

Leo pozdrav

Anonymous says:

Ako želiš javi se

Masalqseen This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

GlobalBllog This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like