Categories Uncategorized

MARINA: Život u Njemačkoj je lijep, ali ljubav mi nedostaje – Tražim muškarca za pravu vezu!

Pozdrav! Ja sam Marina, rodom iz Hrvatske, imam 39 godina, i već nekoliko godina živim i radim u Njemačkoj. Njemačka mi je donijela mnoge poslovne prilike i zadovoljstvo u karijeri, ali postoji jedno prazno mjesto u mom životu koje bih voljela ispuniti – nedostaje mi partner s kojim bih mogla graditi budućnost.

Život ovdje je brz, dinamičan, a ponekad i prilično usamljen. Iako uživam u svojoj svakodnevici, radim u stabilnom poslu i provodim slobodno vrijeme otkrivajući nova mjesta, ponekad mi nedostaje onaj poseban osjećaj – trenutak kada se vratiš kući i znaš da je neko tu, da podijeliš sve što ti je u srcu i mislima.

Tražim muškarca koji je ozbiljan i spreman na dugoročnu vezu. Neko ko je iskren, zna što želi, i s kim bih mogla graditi nešto trajno. Ne tražim savršenstvo, već nekoga tko je tu da me podrži, da zajedno prolazimo kroz životne izazove i uživamo u svakodnevnim trenucima – bilo da su to duge šetnje, večeri uz film, putovanja ili jednostavni razgovori uz kafu.

Volim prirodu, vikende provodim istražujući nova mjesta, a često me možete naći kako planiram male izlete ili opuštam uz knjigu. Znam da prava veza dolazi postepeno, kroz međusobno upoznavanje i povjerenje, pa ako si spreman za nešto ozbiljno i misliš da bismo mogli da se razumijemo, voljela bih da se upoznamo i vidimo kamo nas to može odvesti.

Ako osjećaš da tražiš nešto slično i želiš upoznati nekoga tko cijeni ljubaznost, razumijevanje i male stvari u životu, dodaj me na profil ispod. Možda je baš ovo početak nečega posebnog!

DODAJ ME NA → PROFIL

16 comments

Piko says:

Javi se živim već 10 godina sam u nj. Htio bi prekinuti tu samocu.

Baš si medena pravi šećer jel želiš dasmo u kontaktu

Üsküdar su tesisatçısı Bugün robot cihazla uygulanan yöntem kesin sonuç vermektedir. Robot cihazda bulunan çelik yay, özel başlığı sayesinde pimaş borularının içine gönderilir. Tıkanıklığın türüne göre farklı başlıkları bulunmaktadır. Robot cihaz sayesinde dönerek ilerleyen yay, tıkanıklığa sebep olan cisimlerin parçalanmasını sağlar. https://www.buzzakoo.com/blogs/2057/%C3%9Csk%C3%BCdar-WC-T%C4%B1kan%C4%B1kl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-A%C3%A7ma

Miro says:

I ja sam sam cjeli život..pa se ne hvalim😁 isto u njemačkoj☺️

I simply could not depart your website before suggesting that I really loved the usual info an individual
supply in your visitors? Is going to be back ceaselessly to inspect
new posts

You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

Sky Scarlet I’m often to blogging and i really appreciate your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your web site and maintain checking for brand spanking new information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like