Categories Uncategorized

ALMA: Imam 34 godine, rano sam ostala udovica, trazim nekoga za novi pocetak

Zdravo svima! Ja sam Alma, imam 34 godine i zivim u Bosni. Na zalost, ostala sam udovica rano, sto je bilo vrlo tesko za mene, ali nakon svega sto sam prosla, osjecam da je doslo vrijeme za novi pocetak.

Proteklih nekoliko godina sam se posvetila sebi, prijateljima i porodici, ali sada zelim da nadjem nekoga ko ce biti tu za mene, kao sto bih i ja bila za njega. Zivot me naucio da cijenim male stvari – toplu kafu ujutro, setnju po parku, duge razgovore koji te opustaju. Sve to ima vecu vrijednost kad imas s kim da to podijelis.

Trazim muskarca koji je ozbiljan, spreman na pravi razgovor i druzenje. Neko ko razumije sta znaci poceti iznova i ko je spreman na iskrenost i postovanje. Nisam neko ko trazi savrsenstvo, vec osobu s kojom se mogu povezati i graditi nesto novo, korak po korak.

Ako mislis da bi smo se mogli upoznati i mozda napraviti prvi korak ka necemu vecem, slobodno me dodaj na profil ispod. Radujem se novim poznanstvima i mogucnosti da upoznam nekoga ko cijeni zivot onakav kakav jeste.

DODAJ ME NA → PROFIL

22 comments

Üsküdar banyo gideri tıkanıklığı Robotla pimaş açma sayesinde evinizde iş yerinizde oluşacak pimaş tıkanıklarını kısa süre içerisinde kırmadan dökmeden kısaca sizlere maddi ve manevi zarar vermeden açmaktayız.Müşterilerimizden aldığımız sorular genelde gidere atmış olduğumuz yay borularımıza zarar vermi yönünde oluyor. https://sparissimo.community/read-blog/1212

BYU Cougars I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like