Categories Oglasi

IRINA: Zivim u Austriji, imam 35 godina, nevina sam, javi mi se ako si ozbiljan

Zdravo svima! Ja sam Irina, imam 35 godina i živim u Austriji. Radim ovde već neko vreme, ali u svom srcu nosim tradicionalne vrednosti i nadam se da ću pronaći nekoga s kim mogu da izgradim ozbiljnu vezu.

Neudata sam i, iskreno, čekala sam pravog čoveka za sebe. Do sada nisam imala sreće u ljubavi i nisam imala mnogo veza. Verujem da ljubav treba da bude nešto posebno i zato nisam žurila, jer želim nekoga s kim ću deliti sve, od sitnih svakodnevnih trenutaka do velikih životnih odluka.

Moji dani su ispunjeni radom, ali uvek se trudim da nadjem vremena za svoje hobije. Volim putovanja, šetnje prirodom, a povremeno se opuštam uz dobru knjigu ili film. Iako uživam u tome što sam nezavisna i samostalna, osećam da je vreme da nađem nekoga s kim ću deliti život.

Tražim muškarca koji je ozbiljan, iskren i zna šta želi. Nekoga ko ceni tradicionalne vrednosti, ali je takođe spreman da zajedno sa mnom gradi nešto novo. Ako si osoba koja je spremna za iskrenu i postojanu vezu, možda bi smo mogli da se upoznamo.

Ako si zainteresovan da razgovaramo i bolje se upoznamo, slobodno me dodaj na profil ispod. Možda je ovo početak nečega posebnog.

JAVI MI SE NA → PROFIL

16 comments

Zoran Radovanovic says:

Javi se ti

Nice blog here Also your site loads up very fast What host are you using Can I get your affiliate link to your host I wish my site loaded up as quickly as yours lol

dodb buzz Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like