IVA: Imam 46 godina, radim kao profesorka, trazim postenog muskarca

Pozdrav svima,

Ja sam Iva, 46-godišnja samostalna žena koja hrabro korača kroz život, otvorena za novu ljubav i sreću. Možda se na prvi pogled čini da sam obična žena, ali iza te titule krije se osoba puna života, ljubavi i spremna na nove avanture.

Moj posao kao profesorice donosi mi radost i ispunjenje jer volim raditi s mladima i pomoći im u razvoju. No, duboko u mom srcu osjećam prazninu koju samo prava ljubav može ispuniti. Sada je došlo vrijeme da pronađem nekoga tko će znati cijeniti moju predanost, podržati me u svim aspektima života i voljeti me bez ikakvih predrasuda.

Tražim partnera koji će biti moj prijatelj, suosjećajan suputnik i ljubavnik, netko tko će mi donijeti radost i ispunjenje u život. Osobu s kojom ću moći dijeliti smijeh, priče i duboke razgovore, stvarajući nezaboravne trenutke zajedno.

U slobodno vrijeme volim uživati u jednostavnim radostima života, poput šetnji prirodom, gledanja omiljenih filmova ili opuštajućih trenutaka kod kuće. Biti s nekim tko će mi donijeti osmijeh na lice i mir u dušu znači mi sve.

Dakle, ako si spreman za avanturu s ženom poput mene, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i sreća mogu odvesti.

S ljubavlju, Iva

6 responses to “IVA: Imam 46 godina, radim kao profesorka, trazim postenog muskarca”

  1. Ivan Kozić Avatar

    Здраво Ива, Ја сам Иван, имам 41 годину и волео бих да се боље упознамо. Ако си расположена јави ми се на 064/150-99-55. Чекам твој позив

  2. Dugonic Anton Avatar

    Zdravo duso lepo izgledas voleo bi te upoznati.Ako si za ozbiljnu vezu dopadas mi se.

  3. mikele Avatar
    mikele

    nisi navela iz kog si grada i koliko bi muskarac, kojeg trazis, trebalo da ima godina.

  4. Štefan Fidler Avatar
    Štefan Fidler

    Želiš upoznati Slovenca?Onda se mi javi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *