JELENA: Imam 37 godina, radim kao medicinska sestra, razvedena sam posle nasilja u braku

Ja sam Jelena, 37-godišnja medicinska sestra koja hrabro korača kroz život, tražeći mir i sreću nakon nesretnog braka. Iako sam prošla kroz tamu nasilja, sada se okrećem svjetlu ljubavi i nade, tražeći partnera koji će me podržati u mom putu prema ozdravljenju i sreći.

Moj posao kao medicinske sestre donosi mi radost i ispunjenje jer volim pomoći drugima i činiti njihove dane boljim. No, iza moje profesionalnosti krije se žena koja je prošla kroz teška iskustva u nesretnom braku obilježenom nasiljem.

Sada sam odlučna da se oslobodim tih tamnih oblaka prošlosti i otvorim srce za pravu ljubav i podršku. Tražim partnera koji će biti moj oslonac, prijatelj i suosjećajan suputnik u mom putu ka sreći.

U slobodno vrijeme volim uživati u jednostavnim radostima života, poput šetnji prirodom, čitanja knjiga ili gledanja omiljenih filmova. Biti s nekim tko će mi donijeti osmijeh na lice i mir u dušu znači mi sve.

Dakle, ako si muškarac koji cijeni iskrenost, suosjećajnost i spremnost na podršku u teškim trenucima, rado bih te upoznala. Pošalji mi poruku i zajedno možemo istražiti gdje nas ljubav i sreća mogu odvesti.

S ljubavlju,
Jelena

DODAJ ME NA → PROFIL

6 responses to “JELENA: Imam 37 godina, radim kao medicinska sestra, razvedena sam posle nasilja u braku”

  1. Dugonic Anton Avatar

    Trazim ozbiljnu vezu .Iskrenost postenje vernost i ljubav medusobno.Imas moju iskrenu ljubav bez nasilja.Iskren posten veran sam muskarac.

  2. mikele Avatar
    mikele

    ako zelis druzenje sa ozbiljnim muskarcem javi mi se na imejl pa da krenemo sa upoz avanjem.

  3. Zarko Avatar

    Ljepotice preelijepa si bas si lijepa kao lutka si

  4. Zarko Barovic Avatar

    Ljepotice preelijepa si bas si lijepa 💐😘🌹 😘🥰😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *